A brand new year
Image default
Beauty en verzorging

Met een stralende lach op de foto

Met een stralende lach op de foto staan, is uiteindelijk altijd wat iedereen hoopt wanneer je een dagje fotomodel gaat spelen. Echter, negen van de tien keer kijken we teleurgesteld naar de foto. Je wilde net knipperen met je ogen, waardoor je met je ogen dicht op de foto staat, of je stond net niet recht genoeg, wat jouw houding vervreemdend doet lijken. Ook kijken vaak extra goed naar onze tanden, waarvan we dachten dat we ze niet witter hadden kunnen poetsen. Toch doet het op de foto lijken alsof je gele tanden hebt. Wil jij verzekerd zijn van die stralend witte lach op de foto? Lees dan snel verder wat Witgebit Nederland voor jou kan betekenen!

Witgebit Nederland is dé specialist op het gebied van Tanden bleken. Wij weten door onze specialistische kennis en ervaringen met tanden precies welke behandeling geschikt is voor jouw gebit en kunnen bepalen hoe vaak de behandeling herhaald moet worden. Waar vaak gedacht wordt dat het bleken met één behandeling wel gedaan is, moet hierin teleurgesteld worden. Net als het leren van Franse woordjes op de basisschool, is herhaling van groot belang voor het hoogst haalbare resultaat. Wil jij dus van je gele tanden af? Dan zal je jouw tanden herhaaldelijk aan ons bloot moeten stellen, zodat jij straks die stralende lach ook kan tonen voor de camera en langdurig kan genieten van witte tanden!

Stralend witte tanden is het ideaal, waar velen aan willen voldoen. Desondanks is het niet nodig om een onnatuurlijke behandeling te ondergaan, want wij bleken de tanden in verschillende gradaties. Zou jij dus graag alleen dat lichtgele laagje op je tanden willen bleken? Dan is dat geen probleem, want in onze behandelingen kunnen wij veel onderscheid aanbrengen voor het bereiken van het gewenste resultaat.

https://witgebitnederland.nl/