A brand new year
Image default
Auto’s en Motoren

Goed gereedschap voor de automotive industrie

Goed gereedschap voor de automotive industrie

Alleen met goed gereedschap kun je een auto of motor goed en kwalitatief netjes repareren. Bij Bimu.nl weten we hier alles van! Daarom leveren we al geruime tijd speciale automotive gereedschap van hoge kwaliteit aan autobedrijven en garages door het hele land. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je werkplaats professioneel in te richten met speciale lagermessen, slagtrekkers en radiatortesters als uitvoerige doppensets om bouten en moeren om probleemloos aan het werk te gaan.

Gemaakt voor professionele monteurs

Iedere professionele monteur wil zijn of haar klussen goed en gedegen uitvoeren. Bij Bimu luisteren we goed naar de wensen vanuit de markt en gebruikers die we vertalen naar hoogwaardige gereedschappen die volstaan in iedere professionele garage. Hoge kwaliteit, duurzaam en hoog gebruikersgemak. Alles wat een monteur nodig heeft om direct aan de slag te gaan.

Bimu ontwikkelt ook maatwerk gereedschap voor automotive industrie indien daar vraag naar is. Zo ontwikkelen we eigen moersleutels en andere hulpmiddelen op maat die afgestemd zijn aan de wensen en eisen van de gebruiker of eindklant. We leveren onze gereedschap snel en altijd op tijd zodat u niet te lang hoeft te wachten op nieuwe onderdelen.

Altijd gereedschappen aanwezig in de werkplaats

Goed gereedschap is altijd welkom en er niets zo vervelend om tijdens een klus achter te komen dat de gewenste gereedschap niet beschikbaar is. Bimu zal je niet teleurstellen. Want doordat we onze gereedschap zelf ontwikkelen en fabriceren kunnen we in de meeste gevallen dezelfde dag nog gereedschap op locatie afleveren. Voor sommige klussen is er speciaal gereedschap nodig dat meer tijd vergt om te leveren. Denk aan specialistisch autogereedschap, gereedschapskoffers, mechanische onderdelen of specifieke elektronica. Aan de andere kant kunnen we moersleutels, inwendige en uitwendige torx sleutels op zeer korte termijn worden geleverd.

Bestellen bij Bimu tegen scherpe prijzen

Dankzij sterke samenwerkingen in de autobranche hebben we bij Bimu veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van oplossingen voor onze klanten. We hebben een hoge reputatie als innovatieve leverancier van autogereedschap en hebben de mogelijkheid om snel te kunnen reageren op veranderingen in de markt en specifieke behoeftes van klanten. Door een krachtige mix van hardmetaal, geometrie, super high quality coatings en ervaren vakmanschap kunnen wij continu ontwikkelen én investeren in hoogwaardige eindproducten.

Bimu levert ook:

Probeer de kwaliteit van Bimu zelf uit en bestel gereedschap via onze landelijke adviseur. Deze is bereikbaar via Telefoonnummer: +31 344 603 410 of per mail op dixiholland@dixi.com. Bimu is onderdeel van Dixi Holland.

https://bimu.nl/