A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Boiler installeren: De kosten en mogelijkheden

De kosten die een boiler met zich meebrengen kunnen vrij uiteenlopend zijn. Om toch overzicht te houden schrijven wij een blog over het installeren van de boiler en de kosten die hierbij komen kijken.

Nieuwe boiler plaatsen 

Het plaatsen van een nieuwe boiler kan grote voordelen hebben, wanneer je op dit moment een oude boiler in gebruik hebt. Boilers van nu worden steeds duurzamer en hierdoor kunnen jouw maandlasten lager uitvallen dan eerst. Daarnaast is een nieuwe boiler effectiever en hierdoor gaat het opwarmen van het water een stuk vlotter. 

 

Het plaatsen van een nieuwe boiler kan best een klus zijn, het uitkiezen van een nieuw merk en ook het installeren is erg tijdrovend. Daarom is het soms fijn om een vakman in te huren die de klus voor jou uitvoert. De kosten voor het installeren van een boiler kunnen variëren, het is goed om je hierover te laten informeren. 

Kosten boiler installeren

Het laten plaatsen van een nieuwe en duurzame boiler is een goede investering. Omdat de oude boiler minder zuinig is dan de nieuwe boiler zul je maandelijks geld besparen. Deze besparing zorgt er uiteindelijk voor dat jij jou investering terugverdient.

De kosten van het plaatsen van een boiler ligt rond de €500,- en €1500,- euro. Dit zijn de installatie-, materiaal-, en overige kosten. Als je de boiler eenmaal hebt laten plaatsen door een erkende CV-monteur zul je zien dat je de investering over een langere periode weer terugverdient. 

CV-monteur inschakelen

Een loodgieter of CV-monteur vinden in Nederland kan gemakkelijk via de website MyGo. Wij hebben door heel Nederland loodgieters waar we je gemakkelijk aan kunnen koppelen. Via de MyGo Matchmaker kun je jouw wensen aangeven en wordt je automatisch gekoppeld aan een erkende loodgieter en CV-monteur in de omgeving van jouw woning. 

 

We hebben een ruim aanbod aan loodgieters in heel Nederland, zo vind je gemakkelijk een loodgieter. Van Limburg tot Groningen en van Drenthe tot Zeeland, door heel Nederland is het snel geregeld.