A brand new year
Image default
Zakelijk

Mooie Envelopes

Specialist op het gebied van enveloppen

Een tijdje geleden zocht ik voor mijn bedrijf een nieuwe aanbieder van Envelopes. Het bedrijf waar ik ze altijd kocht was failliet gegaan en daarom dreigde ik zonder enveloppen te komen zitten. Gelukkig vond ik op internet http://www.envelopes-shop.com/ en tot mijn grote verbazing kon ik hier tal van enveloppen kopen. Ik was werkelijk verbaasd over hoeveel keus ik wel niet had als het ging om dit product wat ik altijd voor iets heel simpels had gehouden. Ik ben daarom ook meteen overgestapt van de simpele witte exemplaren op de crème uitvoering, een subtiele wijziging die mijn poststukken daarentegen veel meer allure bieden.

Mooie Envelopes

Veel mensen realiseren zich niet dat enveloppen het eerste zijn dat je ziet wanneer je post ontvangt. Ik was mij hier nooit van bewust totdat iemand mij wees op de mogelijkheid om al met de verpakking van je post indruk op de klant te maken. Daarom heb ik er dus voor gekozen om mij eens te gaan verdiepen in envelopes en zo kwam ik uit op this website. Hier vond ik:

  • keuze uit heel veel manieren om mijn post te verpakken
  • niet alleen qua vormgeving maar ook qua kleur van de producten is dit bedrijf de onbetwiste kampioen
  • alle producten zijn van een zeer hoge kwaliteit terwijl de prijs juist erg laag is

Zeer tevreden

Als ik alles kort maar krachtig samenvat kan ik niet anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben. Ik kies er steeds vaker voor om weer ouderwetse post te gaan versturen in mooie Envelopes in plaats van simpelweg een mailtje te sturen. Het laat zien dat je aandacht hebt voor de klant en dat is goed voor je reputatie. Ik kan dan ook iedereen aanraden om ook met dit bedrijf in zee te gaan.

http://www.envelopes-shop.com/