Garantie van goed lopende bedrijfsprocessen binnen de scheepsbouw

Al meer dan 90 jaar is Bakker Sliedrecht dé speler op het gebied van elektrische installaties binnen de maritieme techniek. Bakker Sliedrecht heeft merkonafhankelijke oplossingen en ervaren engineers in dienst voor totale systeemintegratie. Het team levert betrouwbaar maatwerk waarmee u gedurende de gehele levensduur van al uw automatiseringssystemen en elektrische installaties ontzorgt wordt. Met brede kennis, retrofit, goede service en maatwerk weet Bakker Sliedrecht de best practices uit de markt over te brengen naar verschillende industrieën wat leidt tot een betere conversie.

Maatwerk voor de maritieme techniek

Voor totale elektrische en automatiseringsoplossingen moet u bij Bakker Sliedrecht zijn. Zij leveren oplossingen voor verschillende spelers binnen de scheepsbouw waaronder marineschepen, veerboten en onderzoeksschepen. Onze engineers kunnen componenten van verschillende fabrikanten met elkaar verbinden, doordat wij merkonafhankelijk zijn. Onze elektrische installaties voldoen aan alle eisen. Deze zijn vastgesteld door de industrie waarin ze worden toegepast. Eisen en wensen van onze opdrachtgevers worden altijd verwerkt in de gehele installatie. Ook kan Bakker Sliedrecht bestaande installaties bewerken zodat ze voldoen aan de meest nieuwe technologieën (retrofit). De projecten van Bakker Sliedrecht worden altijd behaald binnen het gestelde budget en de gestelde tijd. Door middel van de aanpassingen aan bestaande elektrische installaties, kan er ook spoedig worden ingespeeld op veranderingen in capaciteit of gebruik.

Betrouwbaar door gebruik van de laatste technologieën

Door middel van slimme elektrische installaties aan boord, behoudt u de duurzaamheid, inzetbaarheid en de effectiviteit. Een van de belangrijkste aspecten op het gebied van maritieme techniek is dat de installaties altijd up to date zijn en naar behoren functioneren. Ontwikkelingen gaan hard en de verschillende installaties volgen elkaar snel op. Bakker Sliedrecht is door haar brede kennis, altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook door de brede inzetbaarheid kunnen zij elektrische installaties realiseren, ontwerpen en minstens zo belangrijk, onderhouden. Door middel van conversie en retrofit kunnen ze zich altijd aanpassen aan omstandigheden. Dit is een van de zekerheden die Bakker Sliedrecht te bieden heeft. De installaties blijven deugdelijk, de gehele levenscyclus. Door de reparatie- en renovatiewerkzaamheden, is Bakker Sliedrecht in staat installaties aan te passen naar de laatste technologieën. Het voordeel is dat hierdoor de cost of ownership wordt verlaagd.  

Elektrische installaties die inspelen op veranderende gebruiksbehoefte

Betrouwbare elektrische installaties en de beste maritieme techniek zijn een must voor optimale prestaties. Voor slimme oplossingen binnen de scheepsbouw bent u bij Bakker Sliedrecht aan het juiste adres, omdat zij specialist zijn op het gebied van oplossingen voor maritiem. Door middel van retrofit en conversie realiseert Bakker Sliedrecht een verlaging van de total cost of ownership. Hierdoor wordt ook de levensduur verlengd. Elektrische installaties zijn snel weer up to date, hierdoor kunnen de bedrijfsprocessen onverminderd doorgaan. Bestaande installaties, kunnen naast het behoud van continuïteit, zo worden aangepast dat ze inspelen op nieuwe gebruiksbehoefte. Onze klanten kunnen altijd rekenen op de kennis en expertise van Bakker Sliedrecht. Doordat zij al 90 jaar ervaring hebben met het onderhouden van installaties van gerenommeerde fabrikanten. Bakker Sliedrecht ontzorgt u overal van, van turnkey oplossingen tot aftersales.  

Meer informatie over Bakker Sliedrecht en de op maat gemaakte elektrische installaties? Bakker Sliedrecht zorgt voor optimale resultaten en is uw partner bij alles over maritieme techniek en scheepsbouw. Vraag direct een offerte aan voor een kostenoverzicht, of neem contact op met onze specialisten voor verdere informatie.

https://www.bakkersliedrecht.com/nl/