C-Bèta: ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Onze evenementenlocaties in de omgeving Amsterdam zijn geinspireerd op circulaire economie. Dit houdt dat wij beschikken over duurzame ruimtes die gehuurd kunnen worden. of dat je nu met maar een paar gasten langs wilt komen of met 200 gasten. Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij passen onze ruimtes af op jouw wensen. Dus zoek je een evenementenlocatie in Amsterdam? Of in de omgeving van Amsterdam. Neem dan contact met ons op. Wij van C-Bèta bieden plek voor evenementen als werkplekken.

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Ontdek de mooiste en duurzaamste evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Onze ruimtes zijn zo ingericht dat ze u en uw gasten inspireren. Ze zijn daarom uiterst geschikt om lezingen, workshops of vergaderingen te geven. Heeft u speciale wensen voor de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Wij van C-Bèta vinden circulair superbelangrijk en dat is iets waar wij voor staan. Want wij verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die een duurzame werkplek wil gaan huren in de omgeving van Amsterdam. Onze ruimtes zijn er voor iedereen. Of u nu een ondernemer bent, adviseur of investeerder onze ruimtes zijn voor iedereen beschikbaar. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is  perfecte om de ambities naar een hoger niveau te tillen.

https://c-beta.nl/