A brand new year
Image default
Woningen

Mogelijkheden voor een nieuwbouw hellend dak

Een nieuwbouw hellend dak is iets dat je veel ziet. Voor een dergelijk dak kan gekozen worden voor diverse soorten dakbedekking. Welke je kiest hangt zeker af van je eigen smaak maar het dient ook bij de woning te passen.

Kijk wat er reeds gelegd is

Dakdekkersbedrijf Geradak werkt veel in de omgeving van Nijmegen maar als het om nieuwbouw gaat kun je ze door het hele land vinden. Ze hebben ruime ervaring met het leggen van daken en je kunt ook voorbeelden van verschillende projecten terugvinden op hun website. Zo kun je al zien wat er allemaal mogelijk is en wat ze gerealiseerd hebben.

Ga voor een goede dakisolatie

Een nieuw hellend dak hoort goed bij een huis te passen maar het is vooral zaak dat het goed gelegd wordt en het lange tijd meegaat. Zo is het zeker verstandig er meteen een goede isolatie bij aan te leggen. Deze zorgt er in de winter voor dat de warmte behouden wordt in huis en in de zomer blijft het er juist koel. Dakisolatie kan bij een hellend dak zowel aan de buiten- als aan de binnenkant worden aangebracht.

Laat eerst een offerte maken

Voor alle mogelijkheden over de aanleg, het model, het gebruikte materiaal en eventuele extra’s neem je het beste even contact op met het bedrijf. Laat ook altijd eerst een offerte maken zodat je weet wat het gaat kosten en of dit binnen het budget past.