Makelaar voor Enschede, Hengelo, Almelo en Borne

Huis kopen in regio Enschede of Borne? Marcel Kon Makelaars!

Huis kopen of verkopen in Twente? Dan is er maar één makelaar die je eerlijk en onafhankelijk goed kan helpen. Maak kennis met Marcel Kon Makelaars! Opgericht in 1995 in Borne en sindsdien gestaag gegroeid tot een gerenommeerd makelaarskantoor met vestigingen in Borne ( nieuw kantoor ) en sinds 2017 ook in Enschede. Dankzij de kennis en ervaring van oprichter Marcel Kon is veel reputatie opgebouwd in Twente. Toen in 2017 Jordy Zwarteveen het team kwam versterken, is daar een belangrijk kennispartner bijgekomen. Zodoende beheert Marcel Kon Makelaardij een groot deel van de ZGT vastgoed vestigingen in Twente. Een waardevol bezit in kennis en relatiebeheer!

Makelaar voor Enschede, Hengelo, Almelo en Borne

Als makelaar voor o.a. Enschede, Almelo en Hengelo zijn we er 100% voor onze klanten. We denken mee, adviseren en begeleiden koop en verkoop van A tot Z. Ons motto is ook ‘No Nonsense’ en dat merk je aan alles. Ons deur staat altijd open, letterlijk! Iedereen is welkom binnen te komen voor vragen of advies. We zijn nuchtere Twentenaren en daar lopen we niet voor weg. Sterker nog, hierom worden we juist gewaardeerd. Hierover later meer!

Huis verkopen in Enschede, Borne, Almelo of Hengelo? Bel ons!

De woningmarkt is zeer turbulent in Twente. De woningmarkt is booming en als je van plan bent een huis te verkopen in Enschede Hengelo, Almelo of Borne dan kunnen wij van Marcel Kon Makelaardij jouw zeer goed van dienst zijn. Dankzij een sterk netwerk, oog voor detail en een gunstige dekking in Twente kunnen wij voor jouw woning de best mogelijke prijs vragen.

Het verkoopproces begint altijd eerst met een persoonlijke kennismaking. We hechten waarde aan interesse en persoonlijk contact. Wie ben jij / zijn jullie, waarom willen jullie het huis verkopen en waar ben je / zijn jullie naar op zoek als volgende woning. We stellen de juiste vragen en zijn volledig transparant over alle bijkomende kosten zodat er geen misverstanden ontstaan. Voor de verkoop van je woning werken we met een professionele fotograaf die je woning op de best mogelijke manier in beeld brengt. Onze backoffice gaan vervolgens hard aan de slag met de opmaak, teksten en details van je woning zodat alles volledig en correct wordt benoemd op onze website én natuurlijk op Funda.nl.

Gratis waardebepaling in heel Twente

Voordat je de woningmarkt gaan betreden met je huis, ben je vast benieuwd wat je huidige woning waard is niet waar? Goed nieuws, want bij Marcel Kon Makelaardij bieden we een geheel gratis en vrijblijvend waardepaling aan. Eerst gaan we kennismaken zodat we jou/jullie en het huis goed leren kennen. Vervolgens nemen we de tijd om je woning goed te beoordelen zodat we een reële waardebepaling kunnen maken. Dit doen we, nadat we een uitgebreid onderzoek hebben gedaan van de Twentse woningmarkt.

Check onze score op Funda.nl

Waarom onze klanten kiezen voor Marcel Kon Makelaardij in Enschede en Borne? Lees het zelf zouden we zeggen! We verzamelen zoveel mogelijk klanten ervaringen op onze Funda pagina. Waarom? Omdat ten eerste Funda.nl de grootste woningsite is van Nederland, en ten tweede omdat wij graag transparant werken en iedereen mag weten wat onze klanten van ons vinden.

https://www.marcel-kon.nl/