Houtkachel Sagra CH heeft een ingebouwde oven

Houtkachel SAGRA CH, Lacunza, met ingebouwde oven

De Houtkachels SAGRA CH, Lacunza zijn zeer fraai vormgegeven en elke ruimte wordt op deze manier heerlijk verwarmd. De Kratki Houtkachel is een echt sieraad in uw woonkamer door het prachtig uitziend design. Heerlijk voor de kachel met de familie, vrienden en huisdieren. Deze kachel heeft een ingebouwde oven en op deze manier kunt u makkeljik het eten bereiden. Koken en verwarmen met een houtkachel.

Energiebesparend

De Houtkachels, Lacunza van nu voldoen aan alle eisen die momenteel gelden en zijn energiebesparend, dit zal dus een hoog rendement opleveren van zo”n 50% tot 80% ten opzichte van een open haard wat slechts 10% tot 20% oplevert.

ECODesign2022

De houtkachel heeft een optimale verbranding, op deze manier blijft er bijna geen as over. Daardoor ontstaat dit hoge rendement en voldoet eveneens aan de norm ECODesign2022. De kachel heeft is tevens uitgerust met een zeer ingenieus verbrandingssysteem.

De Houtkachel Kratki is zeer eenvoudig en snel en eenvoudig te monteren en er hoeft niets gesloopt of opengebroken te worden. Gewoon de kachel op zijn plek zetten, u heeft alleen wat hout nodig en stoken maar. Wel voor een rookkanaal, afvoersysteem zorgen natuurlijk.

Airwash systeem

Omdat de kachel is voorzien van een ‘schoonglassysteem’ of ook wel ‘Airwash systeem’ genaamd, zorgt dit ervoor dat de ruiten mooi helder  blijft. U kunt  langer kuntgenieten van het fraaie vlammenspel zonder steeds ruiten schoon te maken.

Als u dus op zoek bent naar een Houtkachel, kijk dan eens bij WarmteshopEU. In het assortiment vindt u vast wel uw houtkachel. Ze staan eveneens heel mooi bijvoorbeeld bij uw vakantiewoning in de tuin, in de veranda, of in de serre. Dus als buitenkachel zijn ze zeer geschikt en is sfeerverhogend. Tijdens de zomeravonden kunt u dus eveneens genieten van de heerlijke warmte.

Lacunza Houtkachel 

  • Voldoet aan alle huidige normen
  • Sfeerverhogend
  • Voldoet aan EcoDesign2022 norm
  • Hoog rendement
  • Energielabel A
  • Ingenieus verbrandingssysteem
  • Snelle terugverdientijd
  • Prachtig design in uw tuin, serre, veranda of binnenshuis
  • Geschikt in uw vakantiewoning
  • Airwash systeem “schoonglas”systeem

De Houtkachel is simpel en eenvoudig te bestellen in onze webshop welke 24 / 7 geopend is om te bestellen. Gewoon vanuit uw luie stoel wordt de kachel afgeleverd bij u, voor houtkachel kratki klik op Houtkachel Sagra CH, Lacuna

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/houtkachel/