A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Zoek je een verhuisbedrijf Amsterdam?

Ik zocht een verhuisbedrijf, Amsterdam had het

Al jarenlang woonde ik in een klein flatje net buiten onze hoofdstad. Ik was hier als student komen wonen en nadat ik was afgestudeerd, lukte het me maar niet een andere woning te vinden. Zodoende bleef ik al die jaren in dat flatje wonen. Eindelijk brak echter de dag aan dat ik een mooi huisje vond dat betaalbaar was en zich in de gezellige hoofdstad zelf bevond. Uiteraard nam ik het aan. Nu nog op zoek naar een verhuisbedrijf. Amsterdam is zo groot dat er ontzettend veel keus is op dit gebied. Maar uiteraard wilde ik wel een goed en professioneel bedrijf. Iemand wees me op Angel Verhuizingen. Zij had hier veel ervaring mee en ze vertelde me dat ze zeer tevreden was over dit verhuisbedrijf. Amsterdam was ook nog eens hun locatie, dus dat was helemaal handig voor mij. En dus schakelde ik ze in.

Zoek je een verhuisbedrijf? Amsterdam heeft echt de beste

Ik kan nu achteraf zeggen dat ik bijzonder tevreden ben over de werkwijze van dit verhuisbedrijf. Amsterdam heeft er, zoals ik al zei, erg veel, maar ik durf wel te stellen dat dit de beste van allemaal is. Wat ik vooral erg fijn vond, was de persoonlijke benadering en de extra mogelijkheden. Zo hebben de verhuismannen mij niet alleen geholpen met het sjouwen van de huisraad, ze hielpen me ook met het inpakken van de laatste spullen en het weer uitpakken daarvan op de nieuwe locatie. Tevens was er een klusjesman, die mij hielp met het afkoppelen van mijn apparatuur en het demonteren van mijn kasten. Taken die ik niet zo snel zelf zou kunnen doen, omdat ik rugklachten heb.

Tevreden

Ik ben dus erg tevreden over dit verhuisbedrijf. Amsterdam heeft wat mij betreft echte de beste op dit gebied en ik kan het dan ook aan iedereen aanraden!

http://www.angelverhuizingen.nl/