A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Schilderij kopen

Schilderij kopen

Omdat de markt voor het online shoppen steeds groter word, zijn er steeds meer mogelijkheden om een schilderij te kopen. Vanwege deze reden heeft een bedrijf als J&L Lijstenmakerij besloten om naast dit bedrijf ook een webshop op te richten. Dit bedrijf is sinds 1994 gevestigd in Amersfoort. Zij hebben hun webshop Dutch Art Store genoemd.

Assortiment

Bij Dutch Art Store kunt een schilderij kopen van schilders van Nederlandse bodem. Zowel in de categorie Hollandse meesters als moderne hedendaagse schilders. Hun kunstwerken zijn 0.a. bedrukt op canvas, art cards, kalenders, boeken en giclees .  Een giclee is een techniek die in de jaren 80 is ontwikkeld in de Verenigde Staten. Bij deze  techniek word een hoogwaardige digitale foto gemaakt van een schilderij. Hierna wordt door middel van hoogwaardige inkten in verschillende lagen de reproductie op speciaal kunstdruk canvas of papier gedrukt. Door deze techniek heeft een giclee al gauw een gemiddelde levensverwachting tussen75  jaar. Elke giclee is natuurlijk voorzien van een certificaat van echtheid. De kunstenaars waarvan de schilderijen bij  Dutch Art Store worden verkocht geven aan dat door de giclee techniek, het oorspronkelijke gevoel dat ze er in hebben gelegd het beste behouden blijft.

Het is uiteraard mogelijk om een aangekochte canvas schilderij bij Dutch Art Store te omlijsten. Ze bieden een ruime keuze aan soorten omlijstingen. Zo hebben ze voor elke stijl die de klant voor ogen heeft  wat wils.

Wilt u een schilderij kopen maar het liever ook in levende lijve bekijken, dan bent u uiteraard van harte welkom in de showroom in Amersfoort. Het is het beste om vooraf  te informeren naar het schilderij wat u op het oog heeft.

Bezorging 

De artikelen van Dutch Art Store worden door heel Nederland bezorgt. Zodra uw bestelling de status van ‘verzonden’ heeft, ligt de levertijd tussen de 1 en 3 werkdagen. Met iDEAL kunt uw aankoop  eenvoudig en snel met  betalen.

Een schilderij kopen is een  goedkope en eenvoudige  manier om aan een ruimte sfeer te geven. Niet alleen door de afbeelding zelf, maar ook met de grootte, of juist kleinte, kunt een bepaald gevoel geven aan een ruimte. Met de schilderijen van Dutch Art Store is er voor elke en smaak en stijl een prachtig kunstwerk om dit te bewerkstelligen.

http://dutchartstore.nl/