A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Professionele trap op maat

Sociale huurwoningen kennen vaak een traditionele trap voor de woningbouw, die gekenmerkt wordt door het goedkope vurenhout. In tegenstelling tot het hout dat Lamiwood gebruikt voor zijn trappen, is vurenhout een zachte houtsoort. Dat houdt in dat dit hout helemaal niet geschikt is voor het maken van een trap, want hij is vochtgevoelig, ook wel hygroscopisch genoemd. Heb jij bijvoorbeeld wel eens last van een uitgezette deur in de winter of een gekrompen deur in de zomer? Dit heeft dan te maken met de vochtregulatie van het hout, wat ook bij vurenhout het geval is. Om die reden kan vaak een Zoldertrap dus ook gaan piepen en kraken. Hoewel de woningbouwverenigingen met vurenhouten trappen werken, komt hier steeds vaker verandering in. Zodra de klussers klaar zijn in het huis, wordt de noodtrap verwijderd en een professionelere trap geïnstalleerd.

Professionele trappen zal je ook vinden bij Lamiwood, omdat wij met zorg trappen ontwerpen, monteren en installeren. Kies er bijvoorbeeld voor om zelf de trap te ontwerpen en mee te denken over het ontwerp van de leuning. Misschien zitten er hoeken in jouw trap, waardoor je te maken krijgt met een Gebogen leuning. Lamiwood zal in dat geval met je meedenken over een geschikte oplossing en ontwerpt een unieke trapleuning. Hierbij is het van belang om de hoogte van vloer tot vloer te meten en de afmetingen op te nemen van het trapgat. Vervolgens kun je het aantal hoeken in de trap doorgeven, waarna wij aan de slag kunnen met het fabriceren van de leuning. Op die manier werken wij mee aan de trap op maat.

Lamiwood zet zijn kennis en ervaring met trappen in om voor ieder een perfecte, professionele trap te realiseren. Wij zorgen ervoor dat de traprenovatie eenvoudig geschiedt en jij kan genieten van de ideale trap in huis.

https://lamiwood.nl/

Gerelateerde artikelen

Pimp je tuin

Alles wat je moet weten voor het kopen van LED armaturen

Waan je in een ver land met een loungeset