Parketvloer, wandkasten en dressings op maat van één interieurspecialist in Antwerpen

Wanneer u uw interieur wilt veranderen, dan kan het aankopen van een nieuwe parketvloer in uw woonst in Antwerpen al het verschil maken. Een parketvloer is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, die ieder een andere structuur hebben en een andere kleur. Met een andere kleur vloer krijgt uw living of slaapkamer al een heel andere uitstraling. Daarenboven kan het laten leggen van een bamboe vloer ook het verschil maken. Ook deze is in diverse kleuren verkrijgbaar en u haalt direct een ecologisch verwantwoord product in huis. Bent u tevreden over uw vloer, maar niet over de opbergruimte in uw vertrek? Dan is het bestellen van wandkasten of dressings op maat misschien een oplossing. Deze kunt u geheel naar eigen smaak laten afwerken.

Parketvloer in diverse houtsoorten van een vloerspecialist in Antwerpen

Wanneer u besluit een parketvloer in uw living te leggen of te laten leggen, dan komt u tijdens uw bezoek aan een vloerspecialist in bijvoorbeeld Antwerpen al snel bij het volgende vraagstuk terecht: welke parketvloer ga ik aankopen? Parket is immers in diverse houtsoorten verkrijgbaar en vaak heeft u zelfs de mogelijkheid om een bamboe vloer te kopen. Voor welk houtsoort u kiest, is vaak afhankelijk van het interieur van het vertrek waar u parket wilt. Iedere houtsoort heeft immers een andere uitstraling: eik heeft bijvoorbeeld een grovere nerf dan het houtsoort notelaar. Bovendien heeft iedere houtsoort zijn eigen kleur. Het is daarom raadzaam om uw keuze voor een bepaald parket goed te overwegen en daarbij aandachtig naar uw interieur te kijken. Dat geldt ook wanneer u houten wandkasten en dressings op maat wilt bestellen.

Bamboe vloer als alternatief op parketvloer Antwerpen

Voor degenen die eigenlijk een nieuwe parketvloer in Antwerpen in huis willen halen, maar geen parket in een standaard houtsoort willen, is een bamboe vloer een geschikt alternatief. De bamboe vloer is al te vinden bij parketvloer leveranciers in bijvoorbeeld Antwerpen, maar is bij veel mensen nog onbekend. Een bamboe vloer brengt echter vele voordelen met zich mee. Zo is het beter bestand tegen vocht en temperatuurverschillen en is het bovendien een ecologisch verantwoord product. Bamboe groeit namelijk tientallen keren vlugger dan andere houtsoorten en groeit steeds op dezelfde plaats terug. Terwijl bamboe eerst in slechts 2 kleuren beschikbaar was, is het tegenwoordig een tal van gekleurde varianten beschikbaar. Het is daarom zeker aan te raden eens het assortiment aan bamboe vloeren te bekijken bij uw bezoek aan een vloerspecialist. Houd bij het kiezen van een parketvloer of bamboe vloer ook steeds rekening met eventuele wandkasten en dressings op maat die u in huis heeft of gaat aanschaffen.

http://www.interwood.be/