Ontvang het bedrag voor uw huis netto als u het laat opkopen

De verkoop van uw huis is geen goedkope klus. Overal komen extra kosten vandaan, zoals bijvoorbeeld van de notaris. Best vervelend als u uw woning voor een mooi bedrag verkoopt en u moet dergelijke kosten afdragen. Wist u dat er een partij is die uw huis wil opkopen én die dergelijke kosten voor zijn rekening neemt? CVB Vastgoed is een makelaarscollectief met de ervaring en de connecties om iedere woning in Nederland snel en efficiënt te verkopen. Voor u als verkoper betekent dit dat u snel een mooi bedrag voor uw woning krijgt, netto! U bent na het afsluiten van het verkoopcontract vrij om nieuwe investeringen te doen zonder u druk te maken over openstaande nota’s.

Uw huis snel laten opkopen zodat u verder kunt met de volgende stap in uw leven

Bent u van plan te gaan verhuizen vanwege een nieuwe baan of omdat uw huis simpelweg te klein is geworden? Of juist een gezinsuitbreiding waardoor uw huidige woning te klein wordt. Het zijn allemaal spannende, nieuwe stappen in uw leven. U wilt uw huis zo snel mogelijk laten opkopen zodat deze nieuwe fase in uw leven kan starten. Neem dan contact op met CVB Vastgoed. Met ruim 10 jaar ervaring heeft deze makelaar het netwerk en diverse kanalen ter beschikking om uw huis snel, en voor de beste prijs, door te verkopen. En geen zorgen, alle administratieve handelingen worden u uit handen genomen. 

Laat op een prettige manier uw huis opkopen voor de beste prijs

Bij de verkoop van uw huis zijn een aantal dingen van belang. U wilt graag een goede prijs en hij moet zo snel mogelijk verkocht zijn. Laat gemakkelijk uw huis verkopen dankzij CVB Vastgoed. Binnen een paar werkdagen wordt er al een bod op uw woning gedaan. En dat is een bod dat er niet om liegt! Maar er is nog een reden waarom deze makelaar een streepje voor heeft. U staat als cliënt namelijk altijd op de eerste plaats. Het verkopen van uw woning is niet alleen een financiële aangelegenheid, maar ook een emotionele. CVB Vastgoed biedt u alle ruimte en u verkoopt alleen als dit voor u goed aanvoelt.