A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers kinderkamer

Bent u opzoek naar originele kinderkamer ideeën? Muurstickers voor zowel de kinderkamer als de babykamer maken van elke ruimte een fleurig en origineel geheel. Lees meer…

Muurstickers babykamer

Muurstickers maken het decoreren van een babykamer wel héél gemakkelijk: de stickers zijn verwijderbaar, komen in alle lengtes en maten en… voor ieder wat wils wat betreft afbeeldingen! Van rustige kleuren en afbeeldingen tot grappige cartoons. Zo hebt u de keuze uit paneelstickers; deze kunnen over de gehele lengte van de kamer bevestigd worden en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende motieven, maar ook kleinere formaten. Een geschilderde muur geeft u in mum van tijd de finishing touch met het aanbrengen van muursticker-decoraties. Behangen is hierdoor eigenlijk overbodig. 

De muurstickers groeien met de kinderen mee; wilt u na verloop van tijd een ander motief, omdat uw kind nu eenmaal groter wordt en zelf wensen krijgt over decoratie, dan verwijdert u de aanwezige muurstickers in een handomdraai en plaatst u weer nieuwe!

Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Bezoek dan snel de website van Kleefenzo.nl

http://www.kleefenzo.nl/alle-muurstickers-kinderkamer