A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Muurdecoratie voor de kinderkamer

Al op jonge leeftijd zijn veel jongens gefascineerd door de snelheid van auto’s of voetballers die soepel over het veld bewegen. Met de muurstickers van het Stickerparadijs creëer je een stoere jongenskamer waar je zoon helemaal trots op is. In deze kamer gaat hij een heerlijke tijd beleven!

De leukste muurstickers voor jonge kinderen

Het moment dat je zoon zijn kinderbed verlaat en een echt jongensbed krijgt, is al heel spannend. Hij is geen baby meer maar begint al een stoer ventje te worden. Om dat moment te vieren, is het leuk om meteen de hele ruimte aan te passen. Met de muurdecoratie voor de kinderkamer maak je zijn eigen droomplek. Wat dacht je van een stoere motorcrosser die door zijn kamer racet. Of misschien heeft hij wel als droom om brandweerman of dokter te worden. En als je een zoon hebt met de nodige lef, durft hij misschien wel tussen de bijzondere muurstickers van aliens te slapen.

Als je zoon al wat ouder is

De smaak van een opgroeiend kind verandert nu eenmaal. Een tiener zit niet meer te wachten op een muursticker van een grappig autootje of een brandweerman. Hij krijgt weer andere interesses, zoals muziek en films. Voor hem is het leuk om muurstickers van beroemdheden op zijn muur te plakken. Wat dacht je van een muursticker van de filmster Eddie Murphy of misschien is hij fan van rapper Eminem. Maar ook met een leuke sticker van een skateboarder of basketballer is de kamer helemaal klaar voor je tienerzoon.

 

Wil jij je zoon verrassen met een sticker van een filmster of motorcrosser aan de muur? Bestel dan deze leuke muurdecoratie in zijn favoriete kleur. Dit is een jongenskamer waar hij niet meer weg wil!

http://www.stickerparadijs.nl