Met een lichte of donkere houten vloer geeft u uw huis de juiste uitstraling

Wat past er het best bij uw huis? Een lichte of donkere houten vloer? Er zijn veel verschillende soorten houten vloeren. Van lichte tinten tot grijs en van rood tot aan donkerbruin. Welke vloer in uw situatie geschikt is, hangt helemaal af van uw smaak en voorkeur. Naast de verschillende kleuren, is er keuze uit materiaalsoort en behandelingsmethode. Kies naast een standaard houten vloer voor een variant in bamboe of pvc en geniet van een geheel andere uitstraling. Doordat de vloeren geborsteld, handgeschraapt, verouderd of fijngezaagd zijn, is het effect op de vloer weer helemaal anders.

Neem een bamboe houten vloer in huis en ga voor een milieuvriendelijk resultaat

Wilt u ook zo’n mooie bamboe houten vloer van ALMA parket? Zo’n vloer is niet alleen prachtig afgewerkt, hij is ook nog eens milieuvriendelijk. Het grote voordeel van bamboe, is dat het in verschillende bruintinten verkrijgbaar is. Doordat het natuurproduct na het kappen gestoomd kan worden, verbranden de suikers in de plant, wat zorgt voor een bruine kleur. Vervolgens wordt het resultaat in strips gezaagd en vervolgens in een bepaald patroon gelegd. Op die manier is een bamboe houten vloer altijd anders. U bepaalt zelf voor welke bruintint u gaat en of de vloer in een verticaal of horizontaal patroon gelegd moet worden, bijvoorbeeld na een grondige inspectie van uw huidige vloer. Kies bijvoorbeeld voor een donker bamboe houten vloer en geniet van een prachtige uitstraling.

Krijg een unieke uitstraling in uw huis en ga voor een donkere houten vloer

Met een donkere houten vloer haalt u een bijzondere sfeer in huis. De rode draad van uw huiskamer, slaapkamer of hal zorgt voor een sfeervol gevoel in huis. Met het vakmanschap door ALMA Parket heeft u precies de donkere houten vloer die perfect past bij uw interieur. Doordat de vloerspecialist verschillende donkere kleuren heeft, vindt u altijd de exacte kleur waar u naar op zoek bent. Gaat u voor een geborstelde, handgeschraapte, verouderde of fijnbezaagde vloer? Krijg een warme sfeer in huis en schakel de specialist in voor een perfect resultaat. Wist u dat zij daarnaast ook een bamboe houten vloer verkopen? Speciaal voor iedereen die nét wat anders wilt.