A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Huis verhuren aan expats vastgoedbeheer

Tijdelijke werknemers uit het buitenland: expats zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Expats zijn hoog opgeleid en genieten een hoog inkomen. Zij zoeken een tijdelijke woning door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract. Na de verhuurperiode komt uw woning dus weer vrij voor eigen gebruik, verhuur of verkoop. Door het hoge inkomen van Expats zijn zij vaak opzoek naar woningen in het duurdere segment, dit zijn woningen die andere huurders niet kunnen of willen betalen. In veel gevallen kunt u uw meubels laten staan.

Verhuur Vastgoedbeheer zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw verhuurder woning. Wij zorgen voor zaken als het innen van de huur en het oplossen van kleine technische problemen. Wij bieden technisch en financieel beheer.

Als u uw woning via Verhuur Vastgoedbeheer verhuurt, kiest u voor een partner die úw wensen voorop stelt. Wij gaan opzoek naar een betrouwbare huurder en controleren identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Wij werken met lokale makelaars, hierdoor wordt u altijd geholpen door een makelaar met veel kennis van de lokale markt. Deze weet precies hoe uw woning aangeboden moet worden.

 

Meer informatie over huis verhuren aan expats via Verhuur Vastgoedbeheer? Vul het formulier in op onze website of neem contact op via info@verhuurvastgoedbeheer.nl

http://www.verhuurvastgoedbeheer.nl