Een unieke hardhouten vloer

Een hardhouten vloer is van nature uniek. Hierdoor heeft u altijd een unieke vloer in huis liggen. Dat komt door de verschillende nerven in het hout. Deze zijn keer op keer weer anders. Dat betekent dat niemand anders een vloer kan hebben die die er precies zo uitziet als die van u. En wilt u het allemaal nog wat specialer maken? Laat dan uw vloer op maat maken door Origineel Chapel Parket. Deze leverancier van hardhouten vloeren op maat voorziet u van een hardhouten vloer die helemaal voor u is gemaakt. Dat is pas een vloer met karakter.

Iedere woning verdient een prachtige hardhouten vloer

Bent u van plan om uw woning opnieuw in te richten met een daarbij passende hardhouten vloer? Er is een natuurlijke variatie in hardhouten vloeren. U bent niet alleen gegarandeerd van een unieke vloer, maar ook van een topkwaliteit vloer. Daarom zijn ze bij een specialist in parketvloeren genaamd Origineel Chapel Parket van mening, dat elk huis een mooie hardhouten vloer verdient. Of u nu een knus appartement heeft of in een luxe villa woont, een mooie hardhouten vloer, op maat gemaakt voor uw woning, maakt er een sfeervolle en warme plek van. Het interieur van uw woning is dan ook pas echt af als u er een mooie houten vloer in heeft liggen.

Een beter milieu dankzij een hardhouten vloer van de specialist

Bewust omgaan met het milieu is tegenwoordig erg belangrijk. U kunt hier op een eenvoudige manier uw steentje aan bij dragen. U bent vast blij om te horen, dat we in Nederland een bedrijf hebben dat duurzame hardhouten vloeren produceert. Wat een hardhouten vloer precies duurzaam maakt? We leggen het u uit. Bij Origineel Chapel Parket richten ze zich erop om hout optimaal te benutten. Dit houdt in dat ze de best mogelijke hardhouten vloeren maken, en tegelijkertijd het milieu zo weinig mogelijk belasten met het productieproces. Ze werken dan ook alleen maar met hout dat afkomstig is uit bossen die beheerd worden volgens de uitgangspunten van de FSC en PEFC. Gaat u ook voor een betere toekomst door te kiezen voor een duurzame hardhouten vloer?