Een Tempur aanbieding en nog veel meer bij de slaapcomfort speciaalzaak

Op zoek naar een échte Tempur aanbieding? Horsten Slaapcomfort biedt korting op het hele Tempur assortiment. Naast de Tempur aanbieding bent u bij Horsten Slaapcomfort ook aan het juiste adres voor slaapsystemen, linnenkasten, boxsprings, commodes en nachtkastjes. Oftewel, alles voor een compleet ingerichte slaapkamer! Daarnaast vindt u in het assortiment van deze speciaalzaak alleen de beste merken. Denkt u hierbij aan topmerken als Pullman, Ubica, Wiemann, Sealy en Velda. Bent u van plan om naar de showroom in Waspik te komen? U kunt online alvast het aanbod bekijken, zodat u goed voorbereid de showroom bezoekt. Hier staan de servicegerichte medewerkers al op u te wachten om u kennis te laten maken met gezond en betaalbaar slaapcomfort en de Tempur aanbieding.

Laagste prijsgarantie bij de Tempur aanbieding

U wilt graag uw slaapkamer verbouwen, omdat deze toe is aan vervanging. Of omdat u een huis kocht waar het een en ander aan moet gebeuren. Dan wilt u natuurlijk een specialist vinden die betaalbaar slaapcomfort biedt. Daarom kiest u voor Horsten Slaapcomfort. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een slaapkamer. Denkt u bijvoorbeeld aan boxsprings, ledikanten, lattenbodems en matrassen. Maar ook wat meubels betreft heeft u ruime keuze. Van linnenkasten tot commodes en van nachtkastjes tot schuifdeurkasten. En dat allemaal met de laagste prijsgarantie. Tevens heeft deze specialist regelmatig een aanbieding lopen, zoals een Tempur aanbieding.

Regelmatig een Tempur aanbieding bij de specialist op het gebied van matrassen

Bent u al bekend met Horsten Slaapcomfort? Hier ontvangt u namelijk een echte Tempur aanbieding: u ontvangt 50% korting op het tweede artikel. Iedereen kent het merk Tempur wel. Zij bieden zowel matrassen als hoofdkussens aan zodat u optimaal slaapcomfort ervaart. De unieke open-celstructuur absorbeert het Tempur materiaal, waardoor de druk op belangrijke zones wordt verlicht. Naast Tempur vindt u ook andere hoogwaardige merken, zoals Pullman, Sealy, Velda, Ubica en Wiemann. U bent van harte welkom in de showroom te Waspik waar u het gehele assortiment op uw eigen tempo kunt bekijken om zo tot een weloverwogen beslissing te komen. Komt u er niet helemaal aan uit? Dan staan de medewerkers klaar om u van professioneel advies te voorzien.