A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Deurmat

Het meeste vuil komt het huis binnen door schoenen, als je het huis binnen loopt trek je vuil met je naar binnen met je schoenen. Met een aankoop van een deurmat kan je al veel van deze vuil tegen houden en er zijn zelfs deurmatten dat het vuil van schoenen schrappen.

 

Borstelmat

 

Borstelmat is een van de goedkoopste en meest effectieve deurmat. Het is meestal gewoon zwart en niks speciaals om naar de kijken, maar het houd wel het vuil tegen. Door de borstels van de borstelmat kan je het vuil van je schoenen schrappen, waardoor het meeste vuil ervan af komt. Een andere deurmat in de zelfde categorie is de kokosmat, deze is ook heel goedkoop en meestal staat er een tekst of een afbeelding op, wat het mooier maakt dan de borstelmat.

 

Loper

 

Een loper is een wat langere deurmat, dat je binnen in de overloop of de gang plaats. Deze deurmat is ook heel effectief, omdat het wat langer is en de resterende vuil dat je mee naar binnen neemt, word erdoor opgenomen. Het fijne is dat je ook de lengte zelf kan bepalen, afhankelijk van het grote van het overloop of gang. Als je de maten opgeeft, kan de loper precies op maat gemaakt worden.

http://marketingsupply.nl/