Op zoek naar boxsprings? Deze koopt u gemakkelijk bij de beddenspecialist!

Iedereen weet dat boxsprings gekocht moeten worden bij de expert. Koop ze daarom bij Slaapcenter Verweijen, zij zijn namelijk beddenspecialist en expert op gebied van boxsprings. Een boxspring bestaat uit een goed ventileerde bodemplaat met een isolatielaag. Hierop zijn hoogwaardige staaldraad veren gemonteerd met daarop een juten drukverdeler. Dit geheel wordt afgedekt met comfortschuim en overtrokken met een fraaie bekledingsstof. Het is de perfecte basis voor uw matras en geeft uitstekende ondersteuning voor uw lichaam. De boxsprings van deze beddenspecialist bestaat uit 100 procent natuurlijke materialen. Hierbij moet u denken aan paardenhaar, wol en katoen. Deze geven het lichaam de juiste en meest comfortabele ondersteuning. Wilt u advies bij aankoop van uw boxspring? Ga dan langs bij de beddenspecialist.

Vind het juiste matras bij de beddenspecialist

Het kiezen van het juiste matras is een lastige aangelegenheid. Als u zich niet laat adviseren bij een echte beddenspecialist, kan dit een dure fout zijn. Zij hebben namelijk de nodige kennis en kunnen u voorzien van het juiste matras. Hierbij spelen factoren als uw afmetingen, lichaamsgewicht, uw bedbodem en uw dekens of dekbed, een rol. U kunt de matrassen onderverdelen in drie soorten: het schuimmatras, het binnenveringsmatras en luchtgeveerd matras. Bent u niet tevreden over het matras? Profiteer dan voor de omruilgarantie. Dit houdt in dat u het matras wanneer deze niet bevalt kunt ruilen voor een ander matras. Bent u op zoek naar ledikanten, een boxspring of dekbedden? Ook dan bent u bij deze beddenspecialist aan het juiste adres! Slaapcenter Verweijen heeft boxsprings, bedbodems, matrassen en ledikanten.

Van superluxe bed tot simpele twijfelaar: u vindt het bij de beddenspecialist

Van een mooi bed waarbij uit het voeteneinde een tv omhoogkomt, tot een makkelijke 2-persoons, u kunt voor alles omtrent bedden terecht bij de beddenspecialist. Zij verkopen diverse soorten bedden in verschillende maten. In de showroom van de beddenspecialist vindt u meer dan 50 ingerichte slaapkamers met diverse stijlen en dus ook verschillende ledikanten. Ze verkopen namelijk ledikanten met verschillende in- en uitstaphoogtes, maar ook bijmeubelen zoals commodes en nachtkastjes. Bent u op zoek een speciaal bed voor senioren? Ook die vindt u bij deze beddenspecialist! Wilt u advies bij de aankoop van een ledikant of boxspring? Kom dan langs en de ervaren medewerkers voorzien u van een deskundig advies.