A brand new year
Image default
Winkelen

Fair Trade Producten koop je bij FAIR.nl

Fair.nl is een webshop die gespecialiseerd is in fair trade producten. Alle producten zijn met de hand gemaakt door ambachtslieden die gespecialiseerd zijn in hun discipline. Handwerkers uit Peru maken bijvoorbeeld de meeste fantastische tassen en in Nepal zijn ze heer en meester in het bewerken van metaal waaruit prachtige klankschalen ontstaan. Deze twee voorbeelden geven slechts een kleine impressie van alle fair trade producten die fair.nl in hun webshop aanbieden.

Hamamdoeken, wollen dekens uit Lesotho met unieke prints, sjaals, clutches, boterlampjes en nog veel meer bijzondere handgemaakte producten zijn terug te vinden op fair.nl.

 

De fair trade producten zijn allemaal van hoogwaardige materialen gemaakt en van de beste kwaliteit. Dus ben je op zoek naar een mooi cadeau voor jezelf of voor een lieve vriendin of familielid, neem dan zeker een kijkje in het aanbod.

Het is geen probleem om je cadeau bij iemand thuis te laten bezorgen. De mensen van fair.nl doen er dan ook nog een gratis kaartje bij, waar je je persoonlijke tekst op kunt vermelden. En dan wordt het binnen Nederland ook nog eens snel en gratis bezorgd.

Neem gauw een kijkje in deze bijzondere webshop www.fair.nl

https://www.fair.nl