Naast opslag biedt een bedrijf nabij Den Bosch meer mogelijkheden

Wanneer het gaat over opslag van goederen in de regio van Den Bosch, ontvangt u van een bedrijf genaamd Brouwers een totaalservice. Dit bedrijf is u van dienst met de opslag van pallets, containers of stukgoederen. Dan schakelt u Brouwers in. U hoeft slechts één bedrijf uit Den Bosch te benaderen voor zowel de opslag als het transport van goederen. Of u er u goederen naar het buitenland moeten, er producten vanuit Duitsland of België naar Nederland moeten of u binnen Nederland goederen transporteert: bij Brouwers is het mogelijk. Dankzij het uitgebreide wagenpark is het transportbedrijf altijd in staat om aan uw wensen te voldoen.

Efficiënte manier van opslag bij transportbedrijf in Den Bosch

Wist u dat u bij het opslaan van uw goederen terechtkunt voor een echte totaalservice van Brouwers? Dit bedrijf biedt u in de eerste plaats een zeer efficiënte werkwijze. Hoe dat komt? Dat komt mede door de innovatieve opslagmogelijkheden. U vindt op twee locaties in Den Bosch een modern warehouse voor de opslag van uw goederen. Dat wil zeggen dat de opslag is uitgevoerd met inrijdstellingen, verrijdbare stellingen en conventionele stellingen. Een andere reden van de efficiënte werkwijze is de persoonlijke benadering, professionaliteit en klantgerichtheid van het bedrijf. Zij denken met u mee, luisteren aandachtig naar uw wensen en houden rekening met uw bedrijfsprocessen. Zo verloopt het opslaan van uw goederen zo efficiënt mogelijk en wordt er aan uw behoeften voldaan.

Voor welke goederen zoekt u opslag in Den Bosch?

Er zijn verschillende opties wanneer u uw goederen wilt opslaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om complete pallets veilig te stallen. U kunt ook tijdelijk uw inboedel opslaan. Of u slaat natuurlijk voor een bepaalde tijd een voorraad goederen op. Dan kunt u kiezen voor de opslagmogelijkheden van Brouwers in Den Bosch. Het bedrijf beschikt over twee locaties waar ruimte is voor zo’n 25.000 pallets. Daarnaast blijven zij alsmaar innoveren in nieuwe technologieën. Zo is het moderne warehouse uitgevoerd met verrijdbare stellingen, inrijdstellingen en conventionele stellingen. Bovendien denken de logistiekspecialisten met u mee om tot een passende oplossing te komen. Op die manier kunt u altijd rekenen op een veilige en zorgvuldige opslag van uw goederen in Den Bosch.