Een spiltrap op maat maakt u huis compleet

Voor een compacte trap in uw nieuwe of huidige woning kiest u voor een spiltrap. Deze zijn stijlvol en geven een industriële look, zeker als u ze op maat laat maken bij Hoscon Trappen. Van simpele uitvoeringen voor buiten tot design spiltrappen kunt u terecht bij deze specialist. Door een jarenlange ervaring zijn zij in staat om uw ideeën om te zetten in een functioneel ontwerp, waarbij alle afmetingen en uitvoeringen mogelijk zijn waarbij rekening wordt gehouden met alle wet- en regelgeving. Wilt u bijvoorbeeld een spiltrap van hout, glas, rvs of natuursteen? Het kan allemaal wanneer u kiest voor dé specialist in trappen op maat.

Maak uw spiltrap af met een traphek

Bij een traphek denkt u vaak aan de veiligheid, maar wist u dat dit bij een spiltrap ook zorgt voor extra stijl. Deze soort trap is compact en geeft een mooie uitstraling aan uw woning. Daarom is het handig als u zich goed kunt vasthouden. Hoscon Trappen levert kwalitatieve traphekken op maat die volledig aansluiten bij het ontwerp van uw huidige spiltrap of u laat deze ontwerpen in combinatie met een nieuwe spiltrap. Een traphek geeft uw spiltrap karakter. Zo kunt u kiezen voor verschillende materialen voor de afwerking van het traphek. Kies bijvoorbeeld voor glas, hout of rvs. Wat u ook kiest, met maatwerk door Hoscon Trappen Hoscon Trappen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.

Voorzie uw werkplaats met een spiltrap en werk efficiënter

Met een spiltrap van Hoscon Trappen weet u zeker dat u op uw werkplaats de hoogste plekken bereikt zonder te veel in de weg te staan. Een spiltrap is een spiraalvormige trap die weinig ruimte in beslag neemt. Deze trap wordt op maat gemaakt en is te realiseren in het door u gewenste materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een spiltrap van rvs. Dit kan tegen een stootje en is erg slijtvast. Dat is wel zo fijn wanneer de trap intensief wordt gebruikt. Bent u op zoek naar een spiltrap voor uw silo of tank? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.