Een Brompton vouwfiets kopen geeft u ultieme vrijheid

Vaak gaat u met een hoop haast de deur uit. U heeft iets te rustig ontbeten waardoor u nu moet rennen om uw trein te halen. Maar wat nou als u een handige fiets tot uw beschikking had die u zelfs meeneemt in de trein? Dat maakt het reizen naar uw werk toch veel eenvoudiger? Dat is het gemak dat u ervaart als u een Brompton vouwfiets gaat kopen bij een specialist als ZwaanBikes. U stelt de vouwfiets volledig naar wens samen. Kies uw favoriete zadel, het meest comfortabele stuur en een bagagedrager voor als u veel spullen meeneemt. Wat uw wensen ook zijn, deze specialist zorgt ervoor dat u een Brompton vouwfiets gaat kopen die volledig aangepast is op uw smaak. Ga daarom voor een exclusief fietsmerk van Rotterdamse bodem.

Een Brompton vouwfiets kopen doet u bij de specialist

Als u van plan bent om een Bromton vouwfiets te kopen, moet u eerst goed kijken waar u dit het beste doet. Bekijk daarom het assortiment van ZwaanBikes eens. Deze specialist heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het samenstellen, opknappen en verkopen van allerlei verschillende fietsen. Hierdoor vindt u gegarandeerd de Brompton vouwfiets die volledig aansluit bij uw wensen. De Brompton vouwfiets kunt u kopen met bijvoorbeeld een specifiek zadel, een aangepast stuur, bagagedrager en spatbord. Vindt u een nieuwe vouwfiets een te grote investering? Geen probleem, bij deze specialist vindt u ook een ruim aanbod aan gebruikte fietsen. Zo bieden zij voor elk budget een oplossing. 

Dit is waarom u ook een Brompton vouwfiets wilt kopen

U bent voor uw werk vaak afhankelijk van het openbaar vervoer. Zo reist u iedere dag met de trein en fietst u op een ov-fiets naar het werk. Maar deze fietsen zijn ook wel eens op. Ga daarom een Brompton vouwfiets kopen bij een specialist als ZwaanBikes. Deze vouwfiets is in slechts 20 seconden in- en uit te vouwen, waardoor u altijd snel onderweg bent. Daarnaast mag deze vouwfiets volledig gratis mee met de trein, zelfs tijdens de spits! De fiets is voorzien van een unieke laklaag. Deze laklaag zorgt ervoor dat het frame niet kan roesten en dat u dus lang plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u gaat kopen. De vouwfiets voorzien van een bagagedrager, spatbord of ander stuur? De specialist biedt u verschillende opties om de vouwfiets volledig aan te passen aan uw wensen.