Voor het totaalpakket gaat u naar de boomkwekerij in Zundert

Zoekt u een betrouwbare leverancier voor uw bos- en haagplantsoen? Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers is de specialist in het vermeerderen en opkweken van heesters. Daarom is dit het adres waar u terecht kunt voor de aanschaf van heesters. Dankzij het grote assortiment vindt u altijd wat u zoekt: van Philadelphus tot Cornus en van Deutzia tot Viburnum. Daarnaast levert de boomkwekerij in Zundert een totaalpakket aan bos- en haagplantsoen uit volle grond. Dit komt door het kweken van Fagus en Carpinus en de jarenlange ervaring. De sierheesters en bos- en haagplantsoen wordt met de grootse zorg gekweekt door een team van specialisten met een groen hart. Zo wordt u ontzorgd in het zoeken naar goed materiaal.

Bij boomkwekerij in Zundert wordt soortechtheid gewaarborgd

Wist u dat een bewortelde stek perfect past in uw nieuwe bos- of haagplantsoen? Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers is gespecialiseerd in het kweken van bos- en haagplantsoen. Daarnaast vermeerderen en kweken ze sierheesters op. De vitaliteit en soortechtheid wordt te allen tijde gewaarborgd, omdat zowel de zomer- als winterstekken afkomstig zijn van de moederstruiken. Deze stekken worden met de grootste zorg en in optimale omstandigheden opgekweekt om naast de soortechtheid de kwaliteit de waarborgen. De groenspecialisten voorzien u graag van passend advies, zodat u de bewortelde stekken kiest die bij u passen. Breng gerust een bezoek aan de Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers in Zundert!

Gebruik van chemische middelen wordt beperkt tot een minimum bij boomkwekerij in Zundert

De mooiste sierheesters en bos- en haagplantsoenen vindt u bij een specialist als Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers in Zundert. Hier is er gekozen om niet tot nauwelijks gebruik te maken van chemische middelen bij de bestrijding van onkruid. Nou, dit wordt handmatig of mechanisch gedaan. Daarnaast maakt men gebruik van compostthee en andere meststoffen. Hierdoor zit de bodem boordevol leven en blijft het gewas gezond. Hierdoor ontstaat er gezond, onkruidvrij en goed vertakt plantgoed bij de boomkwekerij in Zundert. Daarbij worden de planten onder gunstige omstandigheden gerooid om de conditie optimaal te houden. Weet u al welke gewortelde stek, plantgoed of bos- en haagplantsoen u wilt?