4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex combineren

De 4 seasons Kingston hoekbank en 4 seasons Sussex koffietafel hebben als voordeel dat deze producten te combineren zijn. Dit geldt vooral voor producten uit dezelfde serie van deze toonaangevende merken. Ook zijn er vele andere producten die toegevoegd kunnen worden aan de koffietafel of hoekbank. Zo is het mogelijk om een tuin, (dak)terras of balkon naar eigen inzicht en smaak in te richten. Er zijn vele mogelijkheden en diverse tuinmeubelbedrijven helpen u hier graag bij. Zij hebben namelijk ruime ervaring en het inzicht om unieke ideeën aan te kaarten. Zo is er bijvoorbeeld ook een complete 4 seasons Sussex loungeset verkrijgbaar.

Onderhoud 4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex

Het onderhoud aan een 4 seasons Kingston hoekbank of een 4 seasons Sussex koffietafel is miniem. Het is aan te raden om het vlechtwerk twee maal per jaar te reinigen. Het is al voldoende om het met een niet-krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel, zoals groene zeep te reinigen. Er komen dus geen speciale schoonmaakmiddelen aan te pas. Afspoelen geschied middels kraanwater. Het is wel ten zeerste af te raden om een hogedrukreiniger te gebruiken. Deze zal schade toebrengen aan het vlechtwerk vanwege de hoge druk. Door middel van een afdekhoes voor de producten is wordt het vereiste onderhoud nog minder. 

Kwaliteit 4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex

De kwaliteit van de 4 seasons Kingston hoekbank en de 4 seasons Sussex koffietafel is zeer hoog. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame loungeset en andere producten. Dit is wel zo fijn, zeker als u op zoek bent naar een 4 seasons loungeset. Het aluminium frame van beide producten zorgt voor de nodige stevigheid. Doordat het vlechtwerk kunststof of Wicker polynoom taupe, is er de zekerheid dat het ook tegen diverse weersomstandigheden bestand is. Om de kwaliteit van de 4 seasons Kingston en die van de 4 seasons Sussex nog meer kracht te geven, wordt er een uitstekende garantie op deze producten gegeven.

https://www.vdgarde.nl/