A brand new year
Image default
Media

Een spannend seizoen

Crime en thrillers vormen de vaste onderdelen in films, boeken, televisie en games. Veel mensen zijn fan op thrillers. Dat komt grotendeels van het idee dat op papier of op het doek alles toegestaan is, ook al is dat in het echt niet zo. Voorbeelden van dergelijke series, boeken en games die op dit moment spelen zijn series als Wie is de Mol?, Expeditie Robinson, Homeland, boeken van Suzanne Vermeer en games als GTA. In dit atikel bespreken we een aantal van deze boeken, games en series zodat u zich een beeld kunt vormen van wat televisieshows en series met spanning en enge, spannende boeken kunnen doen voor uw wijze van ontspannen.

 

Watch it.

Zinderende tv-shows die nu erg in zijn, zijn Homeland, Penoza, Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. In Homeland speelt het verhaal van Nicholas “Nick” Brody, die maar liefst 8 jaar vastzat bij Al Qaeda. Penoza volgt de belevenissen en avonturen van Carmen van Walraven die de leiding voert over een criminele bende van haar vermoorde man. IJzersterke series die je niet mag missen. Expeditie Robinson is ook zo’n serie over Nederlanders die moeten zien te overleven op een onbewoond eiland. Wie is de Mol? is een show met Bekende Nederlanders die naar een land reizen en daar opdrachten uitvoeren om geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is niet wie iedereen denkt dat hij of zij is, maar een bedrieger, een manipulator en saboteur: de Mol.

 

Read and play it.

Een boekenserie die al jaren succesvol is, is de serie boeken van Suzanne Vermeer. Suzanne Vermeer is in werkelijkheid Paul Goecken, zo werd helder na de dood van schrijver Paul Goecken. Haar boeken gaan over vakanties die een enge wending krijgen, zoals fraude, verdwijning en moord. Over de game GTA gaan veel verhalen de ronde, want in GTA speel je een crimineel die geld verdient door auto’s te jatten, mensen te vermoorden, te bedreigen, te bestelen en meer van dat soort zaken. De game maakt veel discussie los, maar wordt over de hele wereld gespeeld. De kritiek doet niets aan het plezier dat aan de game wordt beleefd. Na de bestsellers GTA San Andreas en GTA IV is nu ook GTA V uit en daarvan zijn er onevenaarbaar veel verkocht.

 

 

http://thrillers.startpagina.nl