A brand new year
Image default
Marketing

ZipZoo een Inzetbaar hulpmiddel voor online marketing

De artikel marketing tool is een Nederlands talige webdienst die website eigenaren de mogelijkheid geeft om op een eenvoudige maar juiste wijze hun webpagina onder de belangstelling te bezorgen bij uw gewenste klanten. Door het schrijven van unieke artikelen op sites en het verstrekken van bedrijfsinformatie over de firma of over de producten en diensten zal uitmonden in een betere bezoekersstroom naar uw site. Het zoeken naar goede websites kan u heel wat tijd en energie vereisen, ZipZoo neemt u het opzoeken uit handen. ZipZoo verstrekt u toegang tot meerdere paginas die u kan toepassen voor het uitvoeren van uw marketing strategie. Met behulp van deze marketingtool kunt men met aanzienlijk gemak klanten voortbrengen voor uw website, waarmee men op korte periode ook jouw vindbaarheid in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo! vergroot. Wij onderwierpen de marketingtool aan een uitgebreide proef om te aanschouwen of ook wij resultaten konden registreren. Onze ondervinding: een heldere en gebruiksvriendelijke marketingtool met een goed resultaat.

Artikel marketing volgens ZipZoo

Hoe werkt het? ZipZoo verstrekt men de kans om ervoor te zorgen dat uw weblocatie op ettelijke locaties op het web te vinden is. Op het web zijn een heleboel websites te traceren waar u uw weblocatie onder de belangstelling kunt brengen. Zo zijn er artikelwebsites die interesse besteden aan producten en diensten. ZipZoo neemt men het opzoeken naar een goede pagina uit handen en geeft de gebruiker de gelegenheid door middel van 1 account toegang te krijgen tot meerdere geschikte artikel websites waar u direct advertorials kunt publiceren. Vaak worden er andere hoogwaardige websites met de benodigde diensten zoals social media knoppen toegevoegd aan het platform om het aanbod voortdurend te blijven vermeerderen.

Meer bezoekers produceren naar uw webpagina met ZipZoo

Voor ons voorbeeld nemen wij een webshop welke gaarne een bepaald artikel onder de aandacht willen brengen. We loggen in op mijn.zipzoo.nl en kiezen er dan voor om een andere campagne te starten, geven de campagne een naam mee, in dit geval ‘Campagne 2’. Per campagne kunnen we vervolgens, vergelijkbaar met regulier reclame maken, op de hoogte blijven van de uitvloeisels. Wanneer de campagne is aangemaakt wat bovendien met een snelle actie is gedaan, maken we een ander artikel aan, die we aan de andere campagne bijvoegen. Naar eigen visie kan de categorie waarbinnen het artikel past gekozen worden. We kiezen in onze situatie voor Bedrijven, aangezien het om een boek gaat. Wij krijgen een opgave van alle sites binnen deze categorie. Per website kunnen we desgewenst een nieuw artikel plaatsen. Wij kiezen vijf websites en schrijven voor iedere website een enigszins aangepast artikel. Op het platform worden bruikbare tips gegeven voor het typen van een degelijk artikel. En er zijn uiteraard altijd nog professionele SEO tekstschrijvers die het graag voor u willen doen. Zoekwoorden en url-verwijzingen kunnen worden toegevoegd in de daarvoor bestemde velden, eveneens is het mogelijk om gebruik te maken van de zogenaamde in-content verwijzing. Is uw artikel naar wens, de advetorial rechtstreeks worden gepubliceerd. Met de aanwezige social media buttons kan het artikel gemakkelijk gedeeld worden op bijvoorbeeld Facebook of Twitter .