A brand new year
Image default
Marketing

Uitstekende ervaringen met de artikel marketing tool Zipzoo

Zipzoo is een Nederlandse artikel marketing tool die bedrijfseigenaren in staat stelt om artikelen te plaatsen over hun dienst of product in webdirectory’s. Je kan er heel eenvoudig bedrijfsinformatie en artikelen over de onderneming, producten en/of diensten publiceren.

Hiermee kan je extra bezoekers genereren voor jouw website. Dit gaat doormiddel van het plaatsen van artikelen met een link naar jouw website. Hiermee verbeterd jouw vindbaarheid in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo

Artikel marketing tool

Me de artikel marketing tool van Zipzoo zorg je ervoor dat jouw bedrijf op meerdere plaatsen op het web genoemd word in artikelen of blogs. Zipzoo heeft de beschikking over 400 websites. Hoe dat mogelijk is? Het internet barst van de websites waar je jouw onderneming (anders dan met banners) onder de aandacht kunt brengen. Zo zijn er ontelbare online blogs en artikelwebsites die aandacht besteden aan ondernemingen maar deze zijn moeilijk te vinden en het kost veel tijd. Tijd die je bespaart met Zipzoo.

ZipZoo neemt je een hoop werk uit handen

ZipZoo neemt je een hoop werk uit handen zodat je op jouw gemak en efficiënt artikelen kunt publiceren op kwaliteit websites. Regelmatig wordt ons platform uitgebreid met nieuwe websites zodat het aanbod blijft groeien en je steeds een nieuw aanbod krijgt om jouw content strategie te kunnen toepassen op de website waar je jouw diensten en/ of producten aanbied.

Artikelen nooit meer verloren

Daarnaast is het erg fijn om te weten dat jouw uniek geschreven artikel in goede handen is bij ZipZoo, jouw artikel zal namelijk nooit verloren gaan. Je heb dan ook altijd de volledige controle over jouw artikel zodat je hem kan aanpassen of verplaatsen naar een andere website.