A brand new year
Image default
Marketing

Linkbuilding en zoekmachine optimalisatie; twee vliegen in één klap

Om bovenaan in Google te staan is tegenwoordig veel meer nodig dan jaren geleden. Toen was het toevoegen van keywords en metadescriptions in het script van de website voldoende. Tegenwoordig gaat om een samenhang van goede SEO teksten, juiste integratie van SEO technische aspecten op de website en voor een zeer groot deel (circa 70%) om linkbuilding. Linkbuilding is het plaatsen van links van de eigen website op andere websites.

Naast zoekmachine optimalisatie is llinkbuilding dus een belangrijk onderdeel om hoger te scoren. Met linkbuilden en goede SEO content sla je feitelijk twee vliegen in één klap. Jouw positie (ranking) in de zoekmachines wordt verbeterd (lees; je komt hoog in Google te staan) en het aantal bezoekers naar jouw website wordt aanzienlijk vergroot.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie

De voordelen van zoekmachine optimalisatie van Click to Business op een rij:

  • à        Meer relevante bezoekers op de website
  • à        Groei van klantenbestand
  • à        Een flinke omzetgroei
  • à        Besparing op de advertentiekosten bij Google Adwords
  • à        Flinke voorsprong op concurrenten
  • à        Uitstekende service
  • à        Positief resultaat garantie

Blijf uw concurrentie voor

Voor uw website is zoekmachine optimalisatie van cruciaal belang. Google is de belangrijkste zoekmachine ter wereld en dagelijks maken steeds meer Nederlanders hier gebruik van. Deze gebruikers zijn uw potentiële klanten. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste gebruikers voor het overgrote deel alleen naar de eerste vijf resultaten in Google kijken. En wat is het dan zonde als uw website niet bij deze topresultaten staat!

Bobby Hasebos

 

http://www.clicktobusiness.nl/