Kartonnen koffiebekers of plastic bekers laten bedrukken voor de meest effectieve promotie

Wanneer u op zoek bent naar een dienstverlener die kartonnen koffiebekers of plastic bekers kan bedrukken voor de promotie van bijvoorbeeld uw bedrijf of evenement, dan is Promocups waar u moet aankloppen. U vindt hier de meest professionele kwaliteit, wat uiteraard belangrijk is als u bekers inzet als promotiemateriaal. Op een congres of beurs is het bijvoorbeeld uiterst effectief om hiermee de aandacht te trekken, omdat het een product is waar iedereengebruik van maakt. Plastic bekers of kartonnen koffiebekers laten bedrukken is niet alleen een goede oplossing voor externe, maar ook voor interne communicatie. Denk aan het rondsturen van belangrijke informatie binnen uw bedrijf, waardoor de aandacht van uw medewerkers meteen wordt gegenereerd. Wanneer u geïnteresseerd bent in het laten bedrukken van plastic bekers of kartonnen koffiebekers, vraagt u eenvoudig een scherpe offerte aan bij Promocups.

Op welke locatie wilt u de bekers inzetten?

Het laten bedrukken van zowel plastic bekers als kartonnen koffiebekers is een effectieve manier om een boodschap over te brengen. Of het nu op het station, uw kantoor, een zakelijke bijeenkomst of een festival is, u bereikt overal het grootst mogelijke publiek. Bij Promocups heeft u vele mogelijkheden op het gebied van drukwerk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw logo herkenbaar te maken, met of zonder bedrijfsnaam, of om een goed doel te steunen met een doelgerichte slogan. De specialisten van Promocups geven u designtips op de website om de bekers zo professioneel mogelijk te maken. Geef uw organisatie een professionele ‘boost’ en stuur uw wensen door.

U heeft vele promotiemogelijkheden

Promocups is de betrouwbare partij wanneer u uw boodschap wilt laten bedrukken op plastic bekers, zoals bierglazen, koffiebekers en smoothiebekers en nog veel meer. Plastic verpakkingen laat u hier ook eenvoudig bedrukken. Met een uitgebreid assortiment aan verpakkingen en een snelle levering heef u snel de perfecte promotiematerialen in huis. De snelheid van de levering is afhankelijk van het ontwerp, maar met de service van Promocups heeft u in ieder geval altijd snel uw promotiemateriaal ingezet. Vraag naar de mogelijkheden indien u een spoedlevering wenst.