A brand new year
Image default
Management

Zo ziet een ondernemingsplan er uit

Overtuig met meer dan een standaard

In alle rust kunt u met ons bedrijfsplan de bank of makelaar overtuigen want makelaars zien net als de financier graag een businessplan voor de huur van een bedrijfsunit als u een startende ondernemer bent. We kunnen dit geheel voor u regelen en leveren een compleet en uitstekend ondernemingsplan op welke aan alle eisen voldoet zoals het Business canvas model en meer.

Op het net zijn er veel zoekresultaten als u zoekt op een voorbeeld bedrijfsplan maar dit betreffen veelal standaard invul sjablonen welken niet de financier kunnen overtuigen en grafisch gezien zijn deze vaak zwak. Om uw bedrijfsplan sterk over te laten komen gebruiken wij professionele applicaties. Sterke research verdient een mooie lay-out om dubbel te slagen. Een ondernemersplan moet al reeds bij indiening de bank of pandeigenaar u doen verwelkomen als nieuwe client zonder teveel oponthoud. Dit gaat helaas niet met een standaard sjabloon welke op het net zijn te vinden.

Succes behalen na het ondernemingsplan

U mag ons blijvend raadplegen gedurende het traject met de financier of makelaar, we bieden namelijk hierin pragmatische tips en advies. We kunnen u adviseren over de kredietofferte, de huurcondities en andere zaken. Veel regels of bepalingen in de contracten zijn namelijk niet elke startende ondernemer bekend. We bepalen samen met u de meest korte en voordeligste weg naar financiering of de daadwerkelijke sleuteloverdracht.

Op onze site is een voorbeeld van ondernemingsplan weergegeven zodat u deze op uw gemak kunt bekijken. Zodoende verkrijgt u een indruk waar het uit is opgebouwd en welke onderdelen relevant zijn. Onze plannen zijn altijd toegespitst op uw bedrijfsformule, missie en visie. Naast het onderzoek zijn ook de cijfers waaronder de balans, exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen volledig onderbouwd met bronnen en toelichtingen zodat de financier een goed oordeel kan vellen.

Bezoek ook onze site voor meer informatie of bel ons meteen. Wij zijn niet de goedkoopste maar wel zeker de voordeligste vanwege onze uitstekende service.

https://www.ondernemingsplan-voorbeeld.nl/