Ondernemingsplan laten schrijven voor financiering

Ondernemingsplan laten schrijven voor financiering

Heeft u behoefte aan een professioneel ondernemingsplan en snel? Wij stellen deze voor u op maat op. Is het de makelaar, IND, BBZ of bank bij wie u een aanvraag heeft ingediend, wij zorgen er dan voor dat u een deskundig business plan verkrijgt welke u kunt indienen.
    

U kunt dus door ons uw ondernemingsplan laten maken en wel op zeer korte termijn. De juiste analyses qua markt en marktonderzoek en cijfers zijn in onze business plannen standaard verwerkt. Bent u nog niet zeker van enkele aspecten en komt u er niet uit? Bel ons dan meteen, wij begeleiden namelijk onze clienten vanaf de start tot aan de gewenste financiering.

Voor een overzicht van de inhoud van onze plannen en de daarbij behorende betaalbare prijzen kunt u onze site raadplegen. U mag overigens in termijnen betalen. Met onze prijzen zijn wij transparant en betaalbaar, herschrijvingen zijn gratis en alle bedragen zijn inclusief BTW. Bij ons geen verborgen kosten.

De wegwijzer in financieringsland

Er zijn genoeg aanbieders die ondernemingsplannen schrijven, maar wat ons uniek maakt is onze begeleiding gedurende het gehele proces tot aan wanneer u echt kunt starten met funding door de bank. Wij zijn zodoende niet de goedkoopste maar wel de voordeligste.

In Nederland zijn er veel potjes met geld oftewel genoeg financieringsmogelijkheden. Vrijwel meteen wordt gedacht aan de bank, maar er zijn ook subsidies, sponsors, Business Angels, brouwers en krediet-unies om enkele voorbeelden te noemen. Maak gebruik van ons netwerk hierin.

We helpen ook met uw onderhandelingen bij de bank, investeerder of makelaar. Mocht u in de horeca willen starten, we hebben de beschikking over een netwerk in borgstellers voor de lening.

Bel ons meteen op u als u daadwerkelijk verder wilt met ondernemen en niet alleen een ondernemingsplan op papier wilt hebben. Als u werkelijk gefinancierd wilt worden of uw zinnen heeft gezet op een specifiek pand, dan zij wij een van de weinigen die dit ook voor u gerealiseerd kunnen krijgen. Start met ondernemen en laat ons u helpen.

https://www.ondernemingsplan-laten-schrijven.nl