A brand new year
Image default
Management

Onbeperkt bellen met VoIP en vaste nummers aanvragen

Professioneel bereikbaar zijn voor al uw klanten

VoIPStarr heeft een sterke naam wanneer het goedkope beltarieven betreft en de vele mogelijkheden. We bieden een ruime keuze aan vaste netnummers en een flexibel systeem. Wij  zijn wij een van de beste VoIP telefonie aanbieders in Nederland. We hebben een professioneel team welke dag en nacht voor u klaar staat en samen met eem veilige netwerkstructuur kunnen we onze klanten storingsvrije kwaliteit aanbieden.

VoIPStarr biedt vaste telefoonnummers, telefooncentrales, onbeperkt bellen en nog veel meer. Wij zijn een van de weinige totaalaanbieders op het gebied van telefonie en VoIP in Nederland.

Voordelen van VoIP zijn kostenbesparing, flexibiliteit en bereikbaarheid. Het bellen via VoIP is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie. Hiermee bent u overal en altijd bereikbaar zolang u een werkende internetverbinding heeft.

Men kan bij ons ook VoIP telefoons leasen of gebruik maken van onze gratis app. Zodoende kunt u vaste nummers op uw mobiel ontvangen, u kunt met het vaste nummer uitbellen en oproepen ontvangen en dat allemaal voor zeer lage tarieven.

Daarnaast bieden we telefooncentrales en ook deze kunt u op uw mobiel ingesteld krijgen. De ultieme oplossing voor de moderne ondernemer.

De oplossing is een Telefooncentrale

De 3CX Telefooncentrale is in Europa de best presterende software telefooncentrale. Dit systeem heeft veel prijzen gewonnen, vanwege de lage tarieven en vele functies. Kies ook voor deze telefoonoplossing. De prijsstelling is gebaseerd  op het aantal beschikbare lijnen en niet op het aantal toestellen die aangesloten worden. Bovendien is de 3CX telefooncentrale zeer gebruiksvriendelijk.

Op uw smartphone

Uw complete telefooncentrale op uw mobiel, laten doorschakelen naar uw mobiel en nog veel meer. Alles kunt u beheren en bedienen vanaf uw mobiel. Voor u wordt alles door ons ingesteld zodat u verder kunt met wat echt belangrijk is en uw onderneming professioneel wordt beoordeeld door uw klanten.

Kijk op onze site voor de vele mogelijkheden.

https://voipstarr.nl

Gerelateerde artikelen

Ondernemingsplan laten schrijven voor financiering

TTI Success Insights Presenteert: De TTISI DISC Cube!

Zo ziet een ondernemingsplan er uit