Maxi Cosi autostoelen zijn van diverse gemakken voorzien

Ze zijn er al jaren, de Maxi Cosi autostoelen. In deze jaren worden de autostelen steeds beter door de toenemende ontwikkelingen en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast kunnen ze tegenwoordig uiteraard meer bereiken dan vroeger. Het is per autostoel verschillend wat de voordelen zijn. Maar je kunt er vanuit gaan dat wanneer je iets meer betaalt je vaak ook meer voordelen hebt.

Gordelleiders aanwezig Alle Maxi Cosi’s zowel de kleinere als de grote, beschikken over een duidelijke instructie voor het plaatsen van de autostoel. Maar naast deze omschrijving beschikken de grotere autostoelen ook over gordelleiders, waardoor je precies weet waar de gordel langs moet. Zodra je de omschrijving en de gordelleiders goed volgt weet je dat je de autostoel goed hebt geplaatst.  

Gordels blijven open staan Vooral de wat nieuwere autostoelen van Maxi Cosi, beschikken over het gemak dat de gordels open blijven staan. Hiermee worden de gordels bedoeld waar je kind in moet zitten. Je hoeft dus niet meer rekening te houden met de gordels wanneer je je kind erin zet of eruit haalt. Dit geldt voornamelijk voor de Maxi Cosi Pearl, Tobi en Axiss.

Waar kun je ze aanschaffen? Je kunt een Maxi Cosi autostoel bij bijna alle babyzaken aanschaffen. Toch is het raadzaam om Babykoop.nl in de gaten te houden. Zij hebben geregeld aanbiedingen, waarbij je korting krijgt of geen verzendkosten hoeft te betalen. Wat een hoop scheelt omdat je een aantal keren van autostoel moet veranderen vanwege het gewicht van je kind. Daarnaast kan je op de website heel eenvoudig de verschillende autostoelen vergelijken.