A brand new year
Image default
Huishoudelijk

Mooie binnendeuren

Bent u toegekomen aan de afwerking van uw nieuwbouwwoning of bent u een oudere woning aan het renoveren? Dan moet u vast op zoek naar mooie binnendeuren, passend bij de stijl van de woning en bij uw interieur. In showrooms vindt u glazen deuren, verfdeuren, houten deuren in beuk of eik, schuifdeuren, en wellicht nog veel meer. Een glazen deur staat mooi in een moderne woning en kan uw woonkamer of andere ruimte er groter laten uitzien. Vindt u een glazen deur wel mooi, maar vreest u voor de vingerafdrukken en het onderhoudswerk?

Dan kan print – temperd glas voor u de geschikte oplossing zijn! Dit glas heeft dezelfde look als een deur in mooi gezandstraald glas, maar is een stuk onderhoudsvriendelijker en niet gevoelig voor vingerafdrukken. Houdt u het liever klassieker, dan kan u richting houten deuren kijken. Beuk, maar ook eik zijn nog steeds in trek. Franse eik is kwalitatief erg goed, maar krijgt concurrentie van de Chinese eik.

Deze eiksoort is even hard als de Franse maar is budgetvriendelijker. In uw badkamer of dressing kan u dan weer kiezen voor een eenvoudige verfdeur maar kan u ook plaatsbesparend werken door schuifdeuren te installeren. Ook deze bestaan tegenwoordig al in meerdere varianten. Wilt u rustig de tijd nemen om alle mogelijkheden te bekijken en te vergelijken? Raadpleeg dan de website www.e-binnendeuren.be . U kan rustig doorheen alle opties scrollen en zo alvast een eerste keuze maken. Voor bijkomend advies kan u terecht in de bijhorende showroom, waar u vast de ideale binnendeuren vindt!

Deuren in uw woning hebben niet alleen een praktische functie, ze kunnen uw interieur ook een extra toets geven. Bij de inrichting van uw huis of appartement is het dan ook belangrijk om de juiste binnendeuren te kiezen, die passen bij het gekozen interieur en daardoor een decoratief element vormen. Er zijn vele mogelijkheden: een klassieke verfdeur die afgewerkt kan worden naargelang de eigen smaak, glazen binnendeuren in verschillende varianten, binnendeuren in eik of beuk, en nog veel meer. Glasdeuren worden veel gekozen als binnendeur in appartementen of moderne woningen. Ze laten de ruimte groter lijken en geven een strakke touch. Glasdeuren zijn er ook in heel wat varianten: mat glas, gezandstraald glas of zelfs reliëfglas. Relatief nieuw op de markt is print-temperd glas, dat dezelfde look heeft als gezandstraald glas en bovendien zeer makkelijk is in onderhoud. Het glas is makkelijk te reinigen en laat geen vingerafdrukken zien.

In klassiekere woningen wordt nog regelmatig voor binnendeuren in eik gekozen. Chinese eik ziet eruit als gewone eik maar is budgetvriendelijker en wordt daardoor veel verkocht. Franse eik is de duurdere variant. Wie op zoek is naar nieuwe binnendeuren kan terecht in showrooms, maar kan ook te rade gaan op het internet. Op de website e-binnendeuren.be kunnen heel wat verschillende soorten, materialen en types bekeken worden en kan u ze makkelijk onderling vergelijken, en dat eenvoudig van thuis uit. Hebt u een leuk model gezien of wilt u nog meer uitleg, dan kan u ook terecht in de showroom of kan u een brochure aanvragen die per post wordt toegestuurd.

 

http://www.e-binnendeuren.be/