A brand new year
Image default
Huishoudelijk

Gevelreiniging Antwerpen

Het zal u ongetwijfeld al zijn opgevallen in het straatbeeld: gevels van gebouwen krijgen het zwaar te verduren. Weerstomstandigheden, uitlaatgassen en het voorbijgaan van de jaren zorgen ervoor dat gevels van allerlei gebouwen, ongeacht het materiaal waaruit ze zijn opgebouwd, regelmatig aan een grondige reinigingsbeurt toe zijn.

De klassieke zandstraaltechniek is een veelgebruikte vorm van gevelreiniging, maar is niet geschikt voor alle oppervlakken. Kwetsbare materies zoals we ze bijvoorbeeld zien bij historische gebouwen, vragen om een aangepaste aanpak om schade te vermijden. ASMS gevel- en schilderwerken is actief in de regio Antwerpen en werkt voornamelijk met de beproefde torbo-methode. Deze techniek wordt door vele architecten opgenomen in de lastenboeken en heeft bewezen zeer efficiënt en risicoloos te zijn bij de reiniging van delicate gevels. Een specifieke verhoudin van zand, lucht en water zorgt ervoor dat de gevel grondig gereinigd wordt, maar dat geen schade ontstaat aan de steen. Deze werkwijze is bovendien energievriendelijker dan de standaard zandstraaltechniek, en brengt veel minder stof met zich mee.

Een andere techniek die ASMS gevel- en schilderwerken vaak toepast bij het reinigen van gevels in Antwerpen, is het decaperen. Hierbij worden oude verflagen zeer voorzichtig en efficiënt verwijderd, alvorens de gevel bijvoorbeeld opnieuw wordt geschilderd. Het klinkt eenvoudig, maar verflagen van een gevel verwijderen is een werk dat zeer secuur moet gebeuren. Niet alle verf is namelijk even eenvoudig te verwijderen en schade ontstaat sneller dan je denkt. Een professionele aanpak die gebaseerd is op jarenlange kennis en ervaring is dan ook een plus!

Bent u op zoek naar gevelreiniging in Antwerpen? Zoek dan niet langer en kies voor ASMS.

http://www.schilderwerken-gevelreiniging-antwerpen.be/GevelwerkenAntwerpen/GevelreinigingAntwerpen