A brand new year
Image default
Huishoudelijk

Eurostone

In bijna elke woning, oud of jong, is wel een tegelvloer of -wand te vinden. Tegels zijn nog steeds erg in trek als vloerbedekking of wandbekleding.

Er zijn heel wat verschillende tegels verkrijgbaar, die er allemaal anders uitzien en voor andere doeleinden geschikt zijn. Een vloertegel die gebruikt zal worden in een drukbezochte horecazaak moet steviger zijn dan een tegel die in de slaapkamer van een gezinswoning wordt gelegd. Hoezeer een tegel belast kan worden en hoe snel hij beschadigd wordt, hangt vooral af van de hardheid. Bij het kiezen van een vloertegel is het dus belangrijk om aan de verkoper te vermelden met welk doel de tegels gekocht worden, zodat hij het juiste advies kan geven.

Naast de kwaliteit is ook het uitzicht van een tegel van belang. Grote en eventueel donkere tegels zorgen voor een moderne look, terwijl kleine mozaïektegels een vintage sfeer oproepen. Ook parketliefhebbers kunnen tegenwoordig een perfecte look-a-like kiezen in tegelvorm.

In badkamers en keukens wordt ook vaak voor een wandtegel gekozen. Tegels zijn een goede wandbedekking omdat ze makkelijk te onderhouden zijn en geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Daar waar behangpapier snel loskomt door warmte en vocht, zijn tegels duurzamer.

Tegels van bij Eurostone zijn niet alleen populair binnenshuis, maar worden ook vaak gebruikt op de oprit of op het terras. Terrastegels hoeven tegenwoordig ook niet langer saaie, grijze tegels te zijn. Ze bestaan de dag van vandaag ook in zeer moderne of net landelijke uitvoeringen, zodat de uitstraling van uw woning en interieur naadloos doorgetrokken wordt naar het terras en de tuin.

 In showrooms van tegelfabrikanten kan je terecht om alle mogelijke modellen en varianten te bekijken en om je te laten adviseren door professionals die alle eigenschappen van hun tegels door en door kennen.

http://www.eurostone.be/Tegels