A brand new year
Image default
Hobby en vrije tijd

Sjippie, nu bij Bootshop4U.nl verkrijgbaar

Als jij al langer met de pleziervaart of professionele vaart bezig bent dan ken je waarschijnlijk het merk Sjippie wel. Dit is een bekende naam en deze fabrikant maat diverse onderhoudsproducten en reinigingsmiddelen voor de boot. Dit merk is nu ook verkrijgbaar bij Bootshop4U.nl. Deze webwinkel staat bekend om de lage prijzen en het uitgebreide aanbod. Daarnaast is het een webwinkel die je ook goed advies kan geven.

 

De klantenservice is op vele manieren bereikbaar en er is ook per chat contact op te nemen. Zoek je een goed reinigingsmiddel voor de boot dan is het dus aan te raden bij het assortiment van het merk Sjippie te kijken. Bij Bootshop4U.nl kun je niet alleen de onderhoudsproducten en de reinigingsmiddelen vinden maar ook de hulpmiddelen zoals sponsen. Zoals je gewend bent zijn de prijzen laag. Het voordelig aanschaffen van de producten van Sjippie is dus mogelijk. Het beste kun je op de link bovenaan in dit artikel klikken. Je komt dan meteen op de website van Bootshop4U.nl en ziet de producten van Sjippie staan. Meteen weet je dan dat er lage prijzen zijn. Ook zie je dat de producten snel geleverd kunnen worden.

 

Een ruim aanbod van Sjippie producten

 

Om je een goed idee te geven van hoe ruim het aanbod is geven wij je een aantal voordbeelden. Er zijn dus de hulpmiddelen zoals de sponsen te bestellen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld de ontvetter bestellen. Heb je veel teak op de boot dan is daar ook een reiniger voor te vinden. Is het teak beschadigd dan is het zelfs mogelijk om dit te herstellen met de Teak Restorer.

 

Niet alleen pleziervaarten kunnen gereinigd worden met de producten van Sjippie. Dit geldt ook voor de rubberboten. Er is een voordelige reiniger te bestellen waardoor de rubberboot er weer als nieuw uit komt te zien. Heb je vragen over de producten van Sjippie neem dan contact op met de klantenservice van Bootshop4U.nl. Wil je meteen voordelig bestellen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Het is dan zelfs mogelijk om achteraf te betalen.

 

http://www.bootshop4u.nl

Gerelateerde artikelen

Voor al je weer- en verkeersinformatie check dan Teletekst Online!

Zelf bier brouwen, hoe en wat?

Een luchtbuks kopen? 5 handige aankooptips!