A brand new year
Image default
Hobby en vrije tijd

Jaarhoroscoop 2021 voor Stier, Ram, Tweelingen en Kreeft

 In de jaarhoroscoop 2021 lees je wat de sterren in petto hebben voor het jaar 2021. Veel slechter dan 2020 kan het niet worden, toch?

Jaarhoroscoop 2021 voor het sterrenbeeld Ram

 

Door de invloed van Jupiter krijg je dit jaar een intellectuele boost die je kijk op het leven behoorlijk op zijn kop kan zetten. Je persoonlijke groei ondergaat dan ook een enorme spurt. Je wilt je nieuwe inzichten en lessen delen met iedereen die het maar wil horen! Dat kan zich uiten via bijvoorbeeld YouTube of Instagram, of misschien maak je van leren en lesgeven ook wel echt je levensdoel en carrière. Het zou dan ook heel goed kunnen dat je aan een nieuwe studie of cursus begint. Dit jaar staat in het teken van je intellect, maar vergeet ook niet goed naar je haarscherpe intuïtie te luisteren zodat je de beste keuzes kunt maken voor zowel je carriere als persoonlijke groei.

Naast dit alles staat je in 2021 ook een groot avontuur te wachten, bijvoorbeeld een internationale reis voor je studie of werk. Jupiter brengt niet alleen kansen, maar geeft je ook de middelen en inzichten om er gebruik van te maken! Die stad of dat mooie strand waar je al zo lang van droomt, kun je nu eindelijk bezoeken.

 

De zonsverduistering van 2 juli zorgt ervoor dat je op het thuisfront de nodige veranderingen moet aanbrengen. Je krijgt een situatie voor je kiezen waarbij je min of meer gedwongen wordt om jezelf en de situatie waarin je je bevindt te verbeteren, zodat niet alleen jijzelf maar ook je geliefde en andere naasten ervan kunnen profiteren. Het wordt een spannende tijd, maar als je er eenmaal doorheen bent, zul je voldaan terug kunnen kijken naar de vooruitgang die je hebt geboekt en de nieuwe vrijheid die je ervaart binnen je relaties. En daar heb jij als Ram echt behoefte aan.

 

 

Jaarhoroscoop 2021 voor het sterrenbeeld Stier

 

Uranus zorgt dit jaar voor creativiteit en onverwachte veranderingen voor het sterrenbeeld Stier. De invloed van Uranus kan voor allerlei gekke wendingen zorgen. Zo kun je bijvoorbeeld ineens de sterke drang voor een nieuwe look voelen, of wil je zelfs een nieuwe vriendenkring. Heb je er altijd al van gedroomd beroemd te worden? Ook dat is een gekke bijwerking van Uranus, dus als dat altijd al je droom is geweest, dan krijg je daar in 2021 (en de komende zeven jaar, want zo lang duurt de invloed van Uranus) volop kansen voor. Ook op werkgebied kan alles overhoop worden gegooid, want Uranus is sterk verbonden met je carrière. Sta open voor een typische ‘Uranus-carrière’, zoals online marketeer of iets anders in de digitale wereld en social media.

 

Qua geld wordt 2021 een goed jaar, dankzij de positieve invloed van Jupiter. Als je een eigen bedrijf hebt, krijg je volop nieuwe klanten en kansen om meer winst te boeken. Werk je voor een bedrijf, dan is dit een goed jaar om je salaris eens opnieuw te bespreken of een promotie te krijgen. Hoe dan ook, dit jaar krijg je volop kansen om flink te verdienen, dus als je al lang droomt van een grote uitgave, zoals een nieuw huis, verre reis of het opzetten van je droombedrijf, dan wordt dit het jaar om die dromen uit te laten komen.

 

Op liefdesgebied zijn augustus en september de gunstigste maanden. Zowel Mars, de planeet van de passie, en Venus, de godin van de liefde, bewegen dan door het gebied dat over ware liefde gaat. Je kunt een passievolle nieuwe relatie aangaan, of elkaar helemaal opnieuw ontdekken en verliefd worden als je al een relatie hebt.

 

 

Jaarhoroscoop 2021 voor het sterrenbeeld Tweelingen

 

Vorig jaar was gezondheid en conditie een belangrijk thema, maar in 2021 ligt de focus op samenwerken met anderen. Dit zorgt niet alleen voor persoonlijke groei, maar ook meer financiële verbeteringen.

 

Het is dankzij de invloed van Jupiter een gunstig jaar voor serieuze contracten en relaties, met het huwelijk natuurlijk als belangrijkste voorbeeld. Als je besluit dit jaar te trouwen, dan is dit een ontzettend gunstige periode. Als je al getrouwd bent, dan zal je relatie versterken. Het succes van je partner heeft ook weer een gunstig effect op jou.

 

Op werkgebied zul je merken dat je dit jaar echt een neus hebt om de juiste mensen eruit te pikken om je doelen te bereiken. Samen kunnen jullie heel wat bereiken! Samenwerking is echt een belangrijk thema voor 2019, dus vermijd het echt om iets in je eentje te ondernemen. Je zult meer succes boeken door de expertise en inzichten van anderen in te schakelen, en zij zullen ook weer het beste bij jou naar boven halen.

 

Qua liefde is oktober een gunstige maand, want de planeet Mars beweegt tussen 3 oktober en 18 november door het gebied dat over ware liefde gaat. Dit kan zich uiten als een nieuwe relatie, maar ook een bestaande relatie kan vernieuwde passie beleven. Ook Venus zal in die periode in je liefdesgebied staan, wat ervoor zorgt dat je je hart kunt openen voor je geliefde wanneer deze je vertrouwen heeft gewonnen. Bij een nieuwe relatie is het wel belangrijk om zowel je hart als je financiën te beschermen. Let goed op, want dit is een belangrijk thema dat zich vaak zal voordoen in 2019.

 

 

Jaarhoroscoop 2021 voor het sterrenbeeld Kreeft

 

 

De afgelopen jaren is er nogal veel verandering en onduidelijkheid geweest op werkgebied, maar in 2021 komt het eindelijk tot rust en vind je de stabiliteit waar jij als Kreeft naar hunkert. Dezelfde invloed zorgt ook voor een positieve invloed qua vriendschappen en gebeurtenissen, dus je kunt veel interessante nieuwe mensen en avonturen op je pad verwachten. Met sommige van deze mensen kun je ook hechte vriendschappen ontwikkelen, omdat jullie zo op één lijn zitten.

 

2021 is ook een goed jaar voor jouw als sterrenbeeld Kreeft om aan je gezondheid en conditie te werken. Je hebt de inspiratie en inzichten om fit te worden. Heb je eventuele gezondheidskwesties, dan is het een gunstig jaar waarin je na lang zoeken eindelijk een arts vindt die jou begrijpt en verder kan helpen.

 

Op liefdesgebied doe je er goed aan om niet te hard van stapel te lopen. Bij een nieuwe relatie is het verstandig om eerst diegene uitgebreid te leren kennen, en vooral ook diens vrienden en familie uit te horen, zodat je zeker weet wat voor vlees je in de kuip hebt. Dezelfde onstabiele invloed kan ook een bestaande relatie of zelfs partnerschap op werkgebied uit balans brengen, bijvoorbeeld omdat een agressieve concurrent zich aandoet. Let goed op en wees voorbereid, zodat je je niet makkelijk uit het veld laat slaan.

 Toch zijn er ook gunstige invloeden in de liefde! Bijvoorbeeld rond de nieuwe maan van 4 november, dan kun je serieus relatiemateriaal ontmoeten. Heb je al een relatie, dan word je door je partner overgoten door vernieuwde aandacht na die nieuwe maan.

 

Lees meer over je jaarhoroscoop 2022 op Horoscoop Luna

http://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Rondvaart door Amsterdam: alles wat je moet weten

Waarom je nooit moet gaan kamperen zonder een afdekzeil

Een luchtbuks kopen? 5 handige aankooptips!