A brand new year
Image default
Hobby en vrije tijd

iHerb Nederland + korting met Promo Code NIJ698

Bestellen bij iHerb Nederland (of België) is heel simpel en betrouwbaar. Met promo code NIJ698 krijg je bovendien 5% korting op je bestelling.

 

Er zijn talloze redenen om bij iHerb te bestellen.

 

  • De supplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare merken
  • Supplementen zijn vaak stukken goedkoper dan in Nederland
  • De dollarkoers is momenteel heel gunstig ten opzichte van de euro, dus dat maakt het nog goedkoper
  • Verzending is gratis vanaf 40 euro
  • Invoer en douanekosten kunnen vooruitbetaald worden, dus geen nare verrassingen
  • Sommige producten zijn alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar

 

Verzendopties van iHerb naar Nederland

Er zijn verschillende verzendopties als je van iHerb naar Nederland bestelt.

Kleine bestellingen onder de 22 euro

Sommige producten zijn zogenaamde “shipping savers”. Die geven exra korting op je verzendkosten bij de goedkoopste optie, via “Local Post”. Soms is je bestelling zelfs gratis.

Het is niet de snelste optie. Maar als je een paar weken geduld hebt, is dit een prima optie. De Nederlandse post is gelukkig betrouwbaar genoeg dat je geen tracking nodig hebt.

Hier zijn de douanekosten niet inbegrepen. Let er dus goed op dat je bestelwaarde onder de 22 euro blijft. Momenteel is dat rond de 25-26 dollar, maar kijk naar de actuele waarde en bestel daar net iets onder, om fluctuaties voor te zijn. Je zal maar net de chagrijn van de douane krijgen die je 14 euro administratiekosten geeft omdat je 78 cent boven de 22 euro zat. En ja, dat is me helaas al eens overkomen. Zelfzaam, maarzeker mogelijk! Dus hou je waarde onder de 22 euro.

Grotere en zwaardere bestellingen, boven de 40 dollar

Is je bestelling duurder of zijn je bestelde items gewoon heel zwaar, dan kun je beter meteen lekker dingen toevoegen om boven de 40 dollar uit te komen. Dan is verzending gratis. Dit gaat via PostNL en deze verzendoptie duurt niet zo lang, maximaal twee weken. Soms zelfs een weekje.

Vergeet niet dat het helemaal uit de Verenigde Staten komt, dus dat duurt gewoon even.

Je hebt de mogelijkheid voor tracking, dus de bezorger staat niet onverwacht voor de deur.

Met deze optie zijn alle invoer en douanekosten al vooruitbetaald, dus je komt niet voor verrassingen te staan. Dat is natuurlijk heel fijn. Je hoeft dan ook niet de 14 euro administratiekosten te betalen die je bij een spontane controle zou krijgen. Zo is het dus nog voordeliger ook.

 

iHerb Nederland promo code

Met promo code NIJ698 krijg je 5% korting. Dit is over het algemeen de maximale korting met een promo code, behalve bij speciale dagen zoals Black Friday. Dan staat de extra code op de site van iHerb zelf. Je kunt meerdere codes tegelijk invoeren voor extra korting!

 

Is bestellen bij iHerb Nederland betrouwbaar?

iHerb bestaat al heel lang en zelf bestel ik al bijna 10 jaar regelmatig bij iHerb naar Nederland. Ook toen ik in België woonde ging dit nagenoeg altijd goed. Van de tientalle bestellingen die ik heb geplaatst, is er maar een enkele keer iets misgegaan. Een vergeten item werd nagezonden. Een kwijtgeraakt pakketje werd gewoon vergoed of opnieuw gezonden. In mijn ervaring is het dus heel betrouwbaar.

Negatieve reviews zijn bijna altijd door boze klanten die boos zijn door de extra invoer en douanekosten. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor en dit kun je dus makkelijk voorkomen door je bestelling onder de 22 euro te houden of gewoon vooruit te betalen.

Veel succes met bestellen bij iHerb Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.afvalleninspiratie.nl/iherb-eu.html