Desinfecteer uw kantoor, winkel, hotel met een UV-C lamp

Schoonmaken met UVC licht.

Wist u dat er al meerdere jaren in verzorgingstehuizen en hotels wordt gedesinfecteerd met UV-C lampen? Dit is naast het ouderwetse schoonmaken een effectieve manier om virussen zoals covid-19 uit de weg te ruimen. Maar ook bacterien, huismijt, schimmels, pollen en andere ellende kan worden geelimineerd met een UVC lamp.

Verplaatsbare Desinfectie lamp

De DAT UVC lamp is verplaatsbaar. Hij staat op wielen en kan daarom voor meerdere ruimtes of grotere ruimtes gebruikt worden. In een uur kan hij tot wel 60 vierkante meter desinfecteren. Het is simpelweg een kwestie van de stekker er in, de tijdklok instellen op een gewenste tijd en afwachten tot hij zijn werk heeft gedaan.

Wel moet men er bij UVC licht op letten dat er geen personen en dieren in de omgeving waar hij zijn werk doen aanwezig zijn. UVC licht is slecht voor onder andere de ogen en huid van mens en dier. Zodra hij klaar is met desinfecteren kan de ruimte weer worden betreden.

Ideaal voor horeca en kantoor

De verplaatsbare UVC lamp is dus geweldig voor horecaondernemers, voor desinfectie van kantoren maar ook bed & breadfast, hotels, wachtruimtes, desinfectie van auto´s voor rijschoolhouders, openbare toiletten, pashokjes van kledingwinkels en noem maar op. Eigenlijk voor alle ruimtes waar veel mensen zich begeven en kans is op ziektes zoals het covid-19 virus.

Waarom een Desinfectie UVC lamp op wielen?

  • Ideaal voor horeca en Kantoor
  • Ideaal in winkels
  • Makkelijk te verplaatsen dmv wielen
  • Eenvoudig ontsmetten
  • Tijdklok
  • Uit voorraad leverbaar

In Nederland en Belgie wordt de DAT UVC lamp verkocht door meerdere resellers waaronder Ontsmet.EU. Hij wordt geleverd compleet met aansluitsnoer en UVC lamp. In deze webshop vind u ook andere artikelen die handig zijn voor desinfectie zoals handgel, desinfectie spray voor oppervlaktes en UVC lampen geschikt voor kleinere ruimtes en prive situaties.

https://ontsmet.eu/winkel/uv-c-desinfectielamp-verplaatsbaar-met-timer-hotel-restaurant-bar-winkel/