A brand new year
Image default
Gezondheid

Wat voor problemen kunnen er zijn in de slaapkamer?

Het bedrijven van de liefde of het hebben van alleen maar lust, zijn de fijne en lekkere momenten in je leven. Je groeit daar samen naar toe of je zoekt het op. De voorpret is zeker niet onbelangrijk. In dit artikel ga ik het hebben over de problemen in je eigen slaapkamer.

De relatie is niet goed meer

Het kan zijn dat de relatie niet meer optimaal is. In zekere zin, groei je uit elkaar. En dat is een reden dat er problemen ontstaan in de slaapkamer. Denk hierbij aan het voorspel. Dat begint al in de huiskamer. Je merkt dat je partner niet echt meer enthousiast is. Ze reageert niet meer op jou hints dan zoals voorheen. En als je zelf wel bent opgewonden dan vind je dat vervelend. Toch geef je aan, dat je alvast naar de slaapkamer gaat. Je partner zegt dat ze ook zo komt. Maar dat zo komen duurt langer dan voorheen. En dan merk je dat jouw seksuele gevoel weg is. Je krijgt er zelfs geen stijve van en je gaat allebei maar slapen.

Lichamelijk moe zijn

Wanneer je, na een dag hard werken, thuis komt dan heb je meestal geen zin meer in seks. Je partner heeft zich er al wel op verheugd. Om haar niet voor het hoofd te stoten, ga je maar mee naar bed. En als je partner merkt, dat je geen erectie krijgt, krijgt zij ook een afknapper. Zorg dat je over deze oorzaken spreekt.

Geestelijk ziek zijn
Wanneer je in de slaapkamer denkt aan een andere persoon, dan die bij je is, dan kan dat een probleem geven. Je merkt dat je niet meer houdt van je partner. En je bent vreemd gegaan en je krijgt daardoor een schuld gevoel.
Dan is het hoog tijd om met elkaar een gesprek te voeren, hierover.

De kinderen
Wanneer je samen kinderen krijgt, dan is het moment van de liefde bedrijven, op ieder moment van de dag, niet zo vanzelf sprekend meer. Zorg dat je ook hierover samen overlegt. Want wat is nu storender dan, dat één van de kinderen de slaapkamer binnen komt. 

Problemen in de slaapkamer, je krijgt ze liever nooit, maar grote kans dat dit wel een keer gebeurd. Bedenk dat dit niet erg is, maar kijk hoe je dit zo snel mogelijk op kunt lossen.

http://ouderdomsproblemen.blogspace.be/