Hoge kwaliteit tandartsstoel van All Dent

Een hoge kwaliteit tandartsstoel is nodig voor elke tandarts. Het zorgt er namelijk voor dat tandartsen professioneel kunnen werken en dit voor een lange tijd kunnen blijven doen. Daar komt bij dat niet elke tandarts dezelfde manier van werken heeft. Om tandartsen de juiste tandartsstoel te kunnen aanbieden, hebben we een ruim assortiment. 

Een juiste tandartsstoel voorkomt klachten

Een tandartsstoel die goed passend voor u is, voorkomt klachten. Denk hierbij aan nek-, rug- en schouderklachten. Het kritieke punt hierbij is de zithouding. Om te zorgen voor een goede zithouding is de ergonomie van de tandartsstoel bij ons speciaal afgestemd op lagdurig voorovergebogen werk. Daarnaast biedt het ook de nodige bewegingsvrijheid. Dit ligt natuurlijk aan de manier van werken van een tandarts. Onze collectie biedt stoelen die verrijdbaar zijn en een zadelzitting hebben, maar ook ergonomische werkstoelen met een rugleuning. Ook kan er een voorkeur voor een bepaalde vorm, hoogte en niveau van comfort bestaan. Wat uw wensen ook zijn, onze collectie biedt alle keuze

Zo kan elke tandarts op een comfortabele en gezonde manier te werk gaan.

Verstelbaar voor elk gebruik

Binnen ons assortiment tandartsstoelen hebben we ook versies die verstelbaar zijn. Deze zijn voor elk gewicht en lengte in te stellen en is zo voor elke gebruiker geschikt. Dit kan erg handig zijn voor grotere praktijken en mondzorgcentra, waar verschillende mensen de tandartsstoel zullen gebruiken.

Meer dan het leveren van een tandartsstoel

Na het leveren van de tandartsstoel is goed en regelmatig onderhoud nog steeds nodig voor een duurzaam gebruik. Onze technici zijn gespecialiseerd in tandheelkunde en hebben alle kennis en ervaring met onze producten. Dit als resultaat van bijscholing en hoge eisstelling.

Naast de tandartsstoel kunnen we een complete praktijkinrichting voor tandartsen verzorgen. Denk hierbij aan werkstoelen, afzuigsystemen, verlichting, hand- en hoekstukken en röntgenapparatuur. 

Benieuwd wat All Dent voor u kan betekenen?

Op onze website is ons gehele assortiment tandartsstoelen te bekijken. Ook ontvangen we u graag in onze showroom in Veenendaal voor persoonlijk advies. U kunt gemakkelijk een afspraak inplannen om een keer langs te komen in onze showroom door contact op te nemen met 0318 – 50 90 60.