Het gebruik van Waklert

Gebruik van Waklert Armodafinil voor andere slaapproblemen 

Sinds de goedkeuring voor gebruik als behandeling op doktersrecept voor narcolepsie in de 90er jaren, is Waklert Armodafinil goedgekeurd om overmatige slaperigheid te helpen verminderen bij twee andere ernstige slaapproblemen: slaapstoornis door ploegenwerk en het obstructief slaapapneu syndroom.

Een slaapstoornis door ploegendienst is een cirdian ritme-gerelateerde slaapstoornis die soms bij mensen kan voorkomen die hun slaapschema wijzigen door ploegenwerk. Mensen die consequent of met tussenpozen laat werken of de nacht doorwerken kunnen soms overmatige slaperigheid ervaren terwijl ze wakker zijn op niet-standaard uren (bijvoorbeeld in de nacht), en ze kunnen ook slapeloosheid ervaren als ze proberen tijdens niet-standaard tijden te slapen (bijvoorbeeld overdag).

Het obstructief slaapapneu syndroom (OSAS) is een medische aandoening die te maken heeft met de ademhaling die tijdens het slapen wordt gestaakt. Dit gebeurt meestal omdat de spier die de tong, huig en het zachte verhemelte van de mond ondersteunt onvrijwillig ontspant, waardoor de luchtweg gedeeltelijk (hypopnea) of in zijn geheel (apnea) blokkeert. Deze mensen hebben vaak last van overmatige slaperigheid gedurende de dag, veroorzaakt door een slechte slaapkwaliteit als gevolg van honderden ademhalingsepisoden elke nacht.

Zoals bij narcolepsie heeft meervoudig onderzoek aangetoond dat Waklert Armodafinil een effectieve behandeling is voor het verminderen van de overmatige slaperigheid. In een van de onderzoeken waren de prestaties van een Psychomotor Vigilance test beter ten opzichte van een placebo, toen patiënten met ploegenwerk slaapstoornis Waklert Armodafinil een uur voor aanvang van het werk kregen. Een onderzoek naar OSAS heeft aangetoond dat patiënten verbeterde waarden gaven op de Epworth Sleepiness Scale bij het gebruik van Modafinil ten opzichte van de scores met een placebo.

De FDA heeft Waklert Armodafinil (en Modafinil in het algemeen) officieel goedgekeurd als een Schedule IV receptmedicijn voor gebruik als een voorschriftbehandeling voor de slaapstoornissen narcolepsie, slaapstoornis door ploegenwerk en het obstructief slaapapneu syndroom.

Als u meer wilt weten over Modafinil en hoe het een positief effect voor u kan hebben, bezoek dan onze website. Wij zijn een betrouwbare website met een snelle en discrete levering. U kunt beoordelingen van onze klanten lezen om meer te weten te komen over waarom Modafinil een populair geneesmiddel is en waarvoor onze klanten het gebruiken. 

Wilt u Modalert of een ander merk kopen, bezoek dan onze website hier!

http://modafinil-kopen.nl