A brand new year
Image default
Gezondheid

De elektrische sigaret als vervanging

De keuze voor een elektrische sigaret

Om dit verhaal maar te beginnen met waar het over gaat: ik vertel u gedurende dit korte verhaal van rond de driehonderd woorden over de elektrische sigaret. Maar ik begin nu eerst maar bij het begin. Ik rookte. Ik rookte veel. En ik rookte al heel erg lang. Het was een gewoonte geworden, en door de loop der tijd heen had ik ook niet meer echt de behoefte om ooit te stoppen. Het roken was eigenlijk een onderdeel van mezelf geworden. Ik kon mezelf eigenlijk niet anders voorstellen dan met een sigaret in mijn hand. Toen de dokter me dan ook vertelde dat ik moest stoppen, omdat het gezondheidsrisico anders veels te groot werd, was dit voor mij een grote schok. Hoe moest ik ooit gaan stoppen? En zou ik het wel vol kunnen houden? De elektrische sigaret van Ecompleet bracht voor mij uitkomst!

De elektrische sigaret als vervanging

In het begin heb ik verschillende dingen geprobeerd, nicotine pleisters, therapie, zelfs enkele holistische sessies! Maar niets hielp. Dus bleef ik maar roken, want ik kwam er nou eenmaal niet van af. Toen ik weer bij mijn dokter kwam was hij erg teleurgesteld en zelfs een beetje boos. Maar hij hielp me uiteindelijk wel aan de oplossing, namelijk de elektrische sigaret. Hij raadde mij de elektrische sigaret aan, en omdat ik op dat moment er echt doorheen zat besloot ik deze dan maar een kans te geven. Ik had al wel eens van de elektrische sigaret gehoord, maar het leek me altijd maar een vervelend en raar ding. Niets bleek minder waar!

Online besteld

Ik heb op advies van de dokter een elektrische sigaret via www.ecompleet.nl besteld. Een handige webshop waar het apparaat relatief weinig kost. Ik ben nu helemaal gestopt met roken en voel me een stuk gezonder!

http://www.ecompleet.nl/