A brand new year
Image default
Gezondheid

Bestel middelen tegen incontinentie online

Afrekenen met incontinentie

Als u lijdt aan incontinentie, is dit niet eenvoudig op te lossen. U hebt last van spontaan urineverlies en dat kan niet zomaar veranderen. U trekt zich misschien terug vanwege uw incontinentie. U schaamt zich er wellicht wel voor, en dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor uw gemoedstoestand. Gelukkig komt Drymed met een passende oplossing voor dit probleem. Bij ons kunt u nette broekjes aanschaffen die u onder uw kleding kunt dragen. Dit broekje:

  • absorbeert al het vocht dat u verliest
  • is uitwasbaar en gaat daardoor jaren mee
  • is goedkoop, omdat u niet steeds een nieuwe hoeft te kopen

 

Wilt u ook van deze voordelen gebruik maken? Doe dan gelijk een bestelling via onze website. Wij zien u graag terug in onze webshop.

Bestel middelen tegen incontinentie online

Als u het vervelend vindt om naar een winkel te gaan om incontinentie materiaal aan te schaffen, dan kunnen wij ons dat goed voorstellen. Dat is natuurlijk ook niet gemakkelijk. Gelukkig kunt u ook online bestellen wat u nodig hebt. Bij Drymed zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien worden onze producten vergoed door de zorgverzekeraar. En zeg nou zelf, dat is toch ideaal? Op die manier hoeft u er zelf helemaal geen geld meer aan uit te geven.

Medisch goedgekeurd

Onze producten tegen incontinentie zijn gekeurd en voldaan aan alle medische eisen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. Deze broekjes hebben een hoog absorptievermogen en zorgen er daardoor voor dat het reukloos blijft. Dus u hebt ook geen last van nare geurtjes in uw ondergoed. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan even contact met ons op. Aarzel niet langer maar laat iets van u horen. Wij kunnen u alvast vertellen dat u geen spijt krijgt van uw keuze.

http://www.drymed.nl/vormen-van-incontinentie