5 methoden om je lichaam te genezen met edelstenen!

5 methoden om je lichaam te genezen met edelstenen!

In een wereld vol milieutoxines is het moeilijk om gezond en energiek te blijven met dagelijkse stress als gevolg van het niet voldoen aan de eisen van werk en gezin. De sleutel tot welvaart is om zorgvuldige stappen te ondernemen om zwakheden of tekortkomingen in de energievelden van het lichaam eerst te herkennen en daarna lichaam en geest terug te brengen naar homeostase of natuurlijke staat van vreugde.

Onze chakra’s zijn misschien niet zichtbaar voor het menselijk oog, maar deze energiecentra herbergen vitale fysieke en mentale functies om een ​​levendig en overvloedig leven te leiden. Als je het gevoel hebt dat je lijdt aan mentale stress, lichamelijke ziekte of beide, begin dan met het genezingsproces door je chakra’s voorzichtig uit te lijnen met de helende kristallen in je dagelijkse gezondheidsroutine.

Het hartchakra, dat het centrum van liefde bedekt, is het belangrijkste energiepunt dat je gezondheid en je innerlijke balans beïnvloedt. Wanneer energie wordt geblokkeerd en begint te stromen, veranderen allerlei soorten stagnatie en woede in vergeving, acceptatie en onvoorwaardelijke liefde, die allemaal de kracht hebben om de wereld te genezen.

Bekend als de “reddingssteen”, opent Rhodoniet de weg om anderen te accepteren en helpt het ook vurige emoties te kalmeren met zijn rustgevende vibraties. Als je hartpijn ervaart als gevolg van conflicten in relaties, is deze krachtige maar zachte kristalgenezing een belangrijk onderdeel van je arsenaal. Andere hartchakra’s zijn kettingen die dicht bij de borst worden gedragen, evenals de goed functionerende rozenkwarts en fuchsine.

Het derde oogchakra, ook wel Anja of het 6e chakra genoemd, is waar de geest intuïtie ontwikkelt; Gelegen in het midden van het wenkbrauwbot, is dit sterke chakra-centrum verbonden met de paarsgekleurde straal die eerlijkheid en emotionele intelligentie vertegenwoordigt. Wanneer je deze chakra’s gebruikt met behulp van speciale helende kristallen, verbindt het je met een hogere staat van zijn, waardoor je je hoogste potentieel kunt bereiken.

Lapis Lazuli, Amethist en Transparant kwarts zijn allemaal uitstekende derde oogchakra-stenen. Als dit chakra-centrum eenmaal in balans is, zoel je vrij zijn van angsten en beter verbonden zijn met je intuïtie, die van nature geluk en overvloed in je leven zal uitnodigen. Een onbelemmerd derde oogchakra zou ook het lichaam beschermen tegen hersentumoren, oor- en oogproblemen en schildklier gerelateerde problemen.

Om het lichaam te genezen, is het belangrijk om een ​​spiritueel ontwaken te ervaren, omdat de chakra’s helpen om een ​​natuurlijke stroom van energie in de energiecentra te creëren. Bij holistische genezing stelt een uitgebalanceerde kruinchakra ons in staat onze geest te openen voor een hoger bewustzijn en ons te leiden van de trillingen die in de etherische rijken bestaan. Het kruinchakra bovenaan het hoofd verbindt ons opnieuw met onze spirituele natuur en dicht de kloof tussen de fysieke wereld en de spirituele wereld.

Kroonchakra stenen vormen de violette kleur, wat een gevoel van inspiratie creëert dat geassocieerd wordt met de magie en het mysterie van het universum. Als je je verloren en doelloos voelt, zal het mediteren met donkerpaarse of lavendelkristallen zoals Lepidoliet de kruinchakra ontgrendelen en ons in staat stellen het ware doel van ons hart te volgen.

Geef jezelf een geschenk van een hernieuwd gevoel van betekenis en doel met de grote kwartsstippen die zijn opgenomen in je meditatiebeoefening. Deze krachtige kristallen creëren een trilling van wit licht die je ruimte binnendringt en de energie van je aura verhoogt. De doorschijnende kristallen piramide is een ander krachtig hulpmiddel voor vreedzame contemplatie, vooral met zijn heilige geometrische vorm en zijn vermogen om energie uit te stralen en te laten groeien.

In onze hectische en snelle wereld stelt yoga ons in staat om de aandacht te vestigen op onze vaak over het hoofd geziene mentale en fysieke toestand. Bij elke pose zijn onze chakra’s gebalanceerd, waardoor we kunnen profiteren van de helende kristallen. Plaats tijdens je yoga-oefening verschillende stenen om je dweil, zoals transparant kwartskristal, aventurijn, gele jaspis en angeliet.

Directe diepe innerlijke rust en een positievere en energetische gemoedstoestand door al je chakra’s in balans te brengen en op één lijn te brengen. Gebruik een eenvoudig reinigingsritueel om het gebied te vergroten en je edelstenen schoon te maken met seleniet reinigingssteen of een andere favoriete methode. Plaats elke ochtend drie Chakra Heeling Braceletten om je linker pols en zie een prachtig en levendig kleurenpalet dat de schoonheid van een regenboog uit de lucht weerspiegelt. Aarding om u te herinneren aan uw verbinding met de aarde

https://mashop.nl